2777
2789
عنوان

دلم برا شوهرم خیلی میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 55 پست
خب عزیزم چ اجباریه وقتی پولشو ندارید ب زور خونه بخرید با قرض و وام

شما ظاهرا تو ایران زندگی نمیکنی!! الان دیگه ۹۹ درصد مردم بدون وام نمیتونن خونه بخرن، سقف بالا سرنداشتنم کسی که مستاجره میدونه چقدر سخته، بالاخره یه دوره به سختی میفتن ولی بعدش خاطرشون آسوده میشه

استارتر بهش آرامش بده و بگو این روزا هم میگذره، مهم اینه تونه رو خریدیم. از صاحبخونه مهلت بگیرید راه دیگه نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم چ اجباریه وقتی پولشو ندارید ب زور خونه بخرید با قرض و وام

ب امید فردایی بهتر

الان همه همینجوری خونه میخرن پس انداز ک ب خونه نمیرسه تا بیای جم کنی بی ارزس شده پولت

_۰__۰_ برا پسرم دعا کنید خوب بشه. ممنونم
با تمام وجود میفهممت من این مرحله رو گذروندم الان تو مرحله ای هستم که تو خونه ی خودمونیم داریم قس ...

توکلت به خدا باشه باور کن بچه روزیش جور میشع منم گذروندم دیقه نود خدا کمکم کرد

این کاربریو یکی بهم داده   بله درست متوجه شدید نیازی به فکر کردن نیست   فقط م_ _ ا  

ببین اصلا نمیتونن به اجبا بیرونن کنن.

اگه دوسداشتین واحد سرایداری اجاره کنید...خیلی مناسبن...به مشاوراملاکا بسپرید 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
قبول نمیکنه.دعا کن دلش رحم بیاد

دعا میکنم برات خدا بحق ابروی حضرت زینب ص دلت رو شاد کنه توکلت به خدا باشه

این کاربریو یکی بهم داده   بله درست متوجه شدید نیازی به فکر کردن نیست   فقط م_ _ ا  
منم برام پيش اومد همين شرايط يك ماه رفتم خونه مامانم  شوهرمم خونه پدرش اسباب هم تو حياط مادر ش ...

باز خوبه خونه مادر شوهر حياط داشته 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
شما ظاره تو ایران زندگی نمیکنی!! الان دیگه ۹۹ درصد مردم بدون وام نمیتونن خونه بخرن، سقف بالا سرنداشت ...

اره من امریکا زندگی میکنم😐💨درسته وام گرفتن بد نیست ولی ن دیگه‌در این حد ک نگران سلامتی شوهرت باشی

درک میکنم چند ماهه پدرشوهرم مرده شوهرم هم غم باباش هم کلی بدهی و قرض خودمون وباباش هم خرج خونه خودمون و خرج مادرشوهرم اینا افتاده گردنش بیچاره به هر دری میزنه نمیتونه کاری بکنه خیلی شرایط بدی داریم