2777
2789
عنوان

گریم بینی😉

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیره کانتور....روشن کانسیلر....هایلایتر هم جاهایی مث روی استخون گونه و نوک بینی و چونه یا روی هفت لب ...

عه مرسیییی😍😍😍 فقط یه سوال!! من هایلایترم خیلی روشن نیست یعنی وقتی میزنم برق خاصی نداره!!اینجوری نمیشه استفاده کرد؟؟ باید حتما براق باشه؟

با کانسیلر روشن یا هایلایتر  هایلایتر برق میزنه اگ میخوای مات باشه کانسیلر بهتره

اها مرسیییی💋💋💋 فقط هایلایتر من براق نیست!! نمیدونم چه هایلایتریه که برق نداره!! چیکارش کنم؟؟برق نداشته باشه خوشگل نیست؟؟ یعنی میزنم انگار هیچی نزدم

اها مرسیییی💋💋💋 فقط هایلایتر من براق نیست!! نمیدونم چه هایلایتریه که برق نداره!! چیکارش کنم؟؟برق ن ...

خواهش 

نمیدونم چرا  برق نداره ولی براق و اینا برای ارایش روزانه زیاده روی برای مجلسی چیزی باشه خوبه بنظرم

عه مرسیییی😍😍😍 فقط یه سوال!! من هایلایترم خیلی روشن نیست یعنی وقتی میزنم برق خاصی نداره!!اینجوری ن ...

خواهش عزیزم😘😘رنگای مختلف داره هایلایتر مث طلایی نقره ای صدفی مسی و.... ولی با وجود تنوع رنگ همشون شاین دارن هیچ هایلایتر ماتی وجود نداره

اها مرسیییی💋💋💋 فقط هایلایتر من براق نیست!! نمیدونم چه هایلایتریه که برق نداره!! چیکارش کنم؟؟برق ن ...

شاید عزیزم چیزی ک شما استفاده میکنین هایلایتر نیس ممکنه کانتور رنگ روشن باشه و شما ب اشتباه فک کنین که هایلایتره چون هایلایتر بدون استثنا براق و شاینه