2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=152355088]شما ماه چندم استفاده کرديد؟[/QUOTهفته ی ۸بودم

از مقعدم خارش دارم پوست دورش ميخاره يا امروز دسشویی رفتم ببخشيد شکمم کامل خالی نميشد خارش گرفتم ب. دکترم گفت پشت خارش دارم گفت پماد ام جی بزن حالا من ميترسم انگل باشه ...سابقه خونريزی از مقعدم دارم بعد زايمان اولم وزخم شدن مقعد

من تو ماه چهار بارداریم  عفونت شدید گرفتم بهم شش تا شیاف داد ک هرشب استفاده کردم و خیلی سریع خوب شدم

عفونت تو بارداری خیلی خطرناکه موجب پارگی کیسه اب میشه 

ولی به من گفت از اپلیکاتور استفادا نکنم و خودم بذارم 

خدایا دل همه رو شاد کن ... به همه ی اونایی که ارزو دارن بچه دار بشن نی نی بده .... و به همه ی مادرآ هم صبر و تحمل نق نق این فسقلی ها رو بده  
من تو ماه چهار بارداریم  عفونت شدید گرفتم بهم شش تا شیاف داد ک هرشب استفاده کردم و خیلی سریع خو ...

من فقط بيرون خارش دارم مقعدم خارش گرفتم اعصابم ريخته بهم بيشتر مقعد ميترسم انگل باشه

پمادام جی خیلی خوبه برای خارش استفادش کن

واس خارش خوبه؟ من فک ميکردم واس هموروييد خوبه من ميترسم انگل داشت باشم بارداری دومم هست ميترسم اينم چيزيش بشه

واس خارش خوبه؟ من فک ميکردم واس هموروييد خوبه من ميترسم انگل داشت باشم بارداری دومم هست ميترسم اينم ...

ان اشالله چیزی نمیشه 

من پمادش رو تا حالا استفاده نکردم از محلولس واسه یبوست استفاده کردم راضی بودم 

عزیزم ما هیچ کدوم نمیتونم بهت بگیم چیکار کن یا چی خوبه چی بده فقط تجربه هامون رو به اشتراک میذاریم بتظرم بهتره تلفنی با پزشکت صحبت کنی 

یا از پزشک داروخانه واسه مصرف پماد بپرسی میتونه کمکت کنه

خدایا دل همه رو شاد کن ... به همه ی اونایی که ارزو دارن بچه دار بشن نی نی بده .... و به همه ی مادرآ هم صبر و تحمل نق نق این فسقلی ها رو بده  
ان اشالله چیزی نمیشه  من پمادش رو تا حالا استفاده نکردم از محلولس واسه یبوست استفاده کردم راضی ...

دکنرم گفت مشکلی نداره من بيشتر ميترسم انگل باشه چون خارش دارم

واس خارش خوبه؟ من فک ميکردم واس هموروييد خوبه من ميترسم انگل داشت باشم بارداری دومم هست ميترسم اينم ...

ولی اگه انگل باشه باید علائم دیگه هم داشته باشی 

ولی شما یبس هم هستی الان بنطرم نمیتونه انگل باشه

يبس نيستم ...علايمش چيه

• دل درد
  • گرفتگی معده
  • حالت تهوع
  • استفراغ
  • کمبود آب بدن
  • کاهش وزن
  • تب
  • گاز معده
  • اسهال
  • یبوست
  • ناراحتی معده
  • نشانه‌ها آنفولانزا
  • تورم غدد لنفاوی
  • درد شکم
  • خارش
  • قرمزی
  • سوزش
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792