2777
2789
عزیز دلم انشاالله همیشه سالم و سلامت باشی وسایه ات بالا سر گل پسران،عزیزم ازمن کوچکتر بشنوفدات اول ش ...

منم حرف شمارو قبول دارم دوست عزیز

مادری که بچه شیر میده باید خیییییلی رو تغذیه ش دقت داشته باشه ،حتما باید هرسه ماه یه آزمایش بده که بدنش کمبودی نداشته باشه

متاسفاته منم رعایت نکردم سر بچه دوم  بدنم داغون شد چند سال عوارضش بامن بود تا استخونام درد میکرد 

عزیزم میخوای کنارگیری پرستار تنها کاری که میتونه بکنه،عوض کردن پوشک وشستن لباسشون،من باشناختی که ازت ...

ممنون دوست عزیز که برام پیام گذاشتین‌

راستش اسمش پرستاره .ولی من از اول هم گفتم بهش ک پرستار نمیخوام.کمکی میخوام.

قبلا کمک سرآشپز بودن توی رستوران و یه بازه ای توی مهد کار میکردن.

اتفاقا من بیشتر ازش میخوام ب کارهای خونه ام برسه.هیچ وقت ظرف کثیف نباشه‌.

ناهار ب موقع آماده باشه.

لباسا اتو داشته باشه.

و خونه جارو کردنش سر وفت باشه.

در مورد بچه هام حق با شماست.

من ۳ ماه اول ک پیش خانواده ها بودم زیاد بهم میرسیدن و اذیت نشدم.این دو ماه یک کم نتونستم از نظر غذایی اوکی باشم‌.و ان شاالله کمکی بیاد اون رو هم حل مبکنیم.و اینکه از وقتی فرنی و‌.... رو شروع کردم یک‌کم بهتر شدم فقط وقت کم تر میارم چون غذا دادن سخته‌

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حرف شمارو قبول دارم دوست عزیز مادری که بچه شیر میده باید خیییییلی رو تغذیه ش دقت داشته باشه ،حت ...

عزیرم شما بودین گفتین بچه تون فرنی بهش نمی ساخت و بیشتر حریره بادوم میدادین؟

میشه بدونم از کجا متوجه شدین و اینکه چجوری درست میکردین؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیرم شما بودین گفتین بچه تون فرنی بهش نمی ساخت و بیشتر حریره بادوم میدادین؟ میشه بدونم از کجا متوج ...

پسرم که شکمش سفت میشد ،نفخ و گریه زیاد

دخترم که بدتر.. بادوم پوست میگرفتم  پودرشو با شیر وآب میپختم ،آرد برنج اضافه نمی کردم

دخترم تا دوسالگی نمک و شکر نچشیده بود ،غذاشو جدا آماده میکردم با روغن زیتون استعداد چاقی داشت که تونستم تا حدودی کنترل کنم 

اینم یه تجربه شاید به کارتون بیاد😅