من در هفته ۶ بارداری به دلیل کمر درد زیاد به دکتر مراجعه کردم سونو داخلی شدم ساک حاملگی بدون ضربان قلب جنین مشاهده شده شد الان ۷ هفته و ۱ روزم هیچگونه حالت تهوع و استفراغ ندارم در صورتیکه در بارداری اولم ده روز که از موعد پریود گذشته بود استفراغ داشتم ولی الان نه ایا ممکنه بارداری پوچ باشه یا بدون قلب باشه جنین که علائم تهوع ندارم خواهش میکنم راهنماییم کنید ممکنه قلب جنین تو ۶ هفته نزنه و بعد تشکیل بشه
از همه چیز که بگذریم 😊همین زندگی میماند و یک لیوان چای☕️واسه دوباره مامان شدنم دعام کنید سه تا سقط داشتم خیلی دوست دارم اگه خدا خواست ی دختر بده بهم درست شبیه پسرم 👩👧👦🥺😔
لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
اخه حالت تهوع و استفراغ ندارم میگم بارداری اولم اینجوری نبود
بارداری با بارداری متفاوته عزیزم نگران نباش
از همه چیز که بگذریم 😊همین زندگی میماند و یک لیوان چای☕️واسه دوباره مامان شدنم دعام کنید سه تا سقط داشتم خیلی دوست دارم اگه خدا خواست ی دختر بده بهم درست شبیه پسرم 👩👧👦🥺😔