2777
2789

اعتماد به نفسم نابود شد... چون من صورتم قرینه نیست وقتی دوربین سلفی میندازی وتو آینه چپ و راست میفته صورتم بانمک و خوشگل میفتاد ولی وقتی برعکسشو دیدم تصوراتم نابود شد... یکم پیش هردو عکسو ب مادرم نشون دادم گفتم کدوم قیافه واقعی منه دقیقا همون که با سلفی نگرفته بودم اونو گفت😭 سلفی رو گفت این شبیهت نیست... خیلی اعصابم خورد شد😭 اینکه آینه و سلفی چپ و راست میکنه و واسه همین قیافه واقعی نیست رو تو اینترنت خونده بودم و امتحان کردم دیدم واقعیه😭 اعتماد ب نفسم نابود شده... دوست پسرم و درواقع خواستگارم خیلی خوشگل و خوشتیپه با خودم میگم‌با این قیافه تاحالا چجوری منو دوست داره و ...😭 حالم خراب شده بدجور

بسم الله من ک نفهمیدم چیشد 😐

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

عزیزم شاید قیافه ی خودت به نظرت بد باشه و معیار های زیبایی رو چیز دیگه ای بدونی

هرکسی در نوع خودش زیباست

خدا هیچکسو زشت نیافریده گلم توام زیبایی خاصی داری صددرصد

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜