2777
2789
عنوان

از وقتی فهمیدم آینه و دوربین سلفی قیافه واقعیم نیس😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4661 بازدید | 137 پست
تو آینه و دوربین سلفی چپ و راستتو برعکس میندازه... دیدی نوشته ها هم تووآینه و سلفی برعکسه؟ واسع همین ...

ینی مثلا فقط چون چپ و راست برعکس میشه قیافه ۱۸۰ درجه عوض میشه؟ عزیزم یه چی میگیا

من، تکه تکه از دست رفتم؛ در روز روزِ زندگانیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه از تواینه بشینی عکس بگیری ام احتمالا قیافه واقعیتونشون میده

چون چپ وراست آینه  تودوربین راست وچپ میشه و قیافه واقعیونشون میده

البته یچیزی بگما

نگاه آینه همون نگاه مردمه دیگه

ما وقتی به مردم نگاه میکنیم  خب از روبرو میبینیمشون...انگارخودمونو توآینه میبینیم

پس آینه بایددرست باشه ها🙄

اتفاقا من یه جا خوندم صورت ما 40 درصد زیبا تر از اون چیزیه که تو اینه میبینیم 

20 درصد بود انگار

مو های فرم نشان می دن که من کی هستم؛من روشن فکر، با دقت و گاهی اوقات درست مثل مو های مجعدم خشن هستم.
ای وای گوش نکن مامانا اشتباه میگن ، یبار من دانشجو بودم رفتم پالتو بخرم یه آبی پوشیدم یه مشکی مامانم ...

نه اتفاقا مامانم گفت این خوشگلتری سلفی قشنگ نیست... ولی بنظرم سلفی خوشگلترم :(

20 درصد بود انگار

من اینجوری میگم اعتماد به نفسا بره بالا 😂😎 ولی بع هر حال مهم اینه که ما زیباتر از چیزی هسیم که می‌بینیم 

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌

عزیزم اتفاقا اونیکه تو عکس میوفته زشته چون کیفیت پایین 

ولی کیفیت چشم بسیار بالاست برا همین میگن بهترین دوربین دنیا چشمه 

اونیکه تو آینه می‌بینیم قیافه اصلیه و همون شکلی هستیم 🙂

تو آینه و دوربین سلفی چپ و راستتو برعکس میندازه... دیدی نوشته ها هم تووآینه و سلفی برعکسه؟ واسع همین ...

عزیزم شما یه نوشته رو با دوربین سلفی عکس بگیر وقتی هنوز عکس گرفته نشده برعکسه ولی وقتی عکس رو ببینی خود نوشته درسته بدون اینکه برعکس باشی اون لحطه که داری تو دوربین سلفی نگاه میکنی چهرت برعکسه ولی وقتی عکس گرفته میشه چهره تو عکس واقعی هست

مو های فرم نشان می دن که من کی هستم؛من روشن فکر، با دقت و گاهی اوقات درست مثل مو های مجعدم خشن هستم.
عزیزم اتفاقا اونیکه تو عکس میوفته زشته چون کیفیت پایین  ولی کیفیت چشم بسیار بالاست برا همین می ...

دقیقا.  من کلی خط چشم و ریمل میزنم ارایش میکنم .اونوقت عکس غیر سلفی که میندازیم هیییییچیییی معلوم نیست. نه ریملی نه چیزی.

ولی توی اینه قشنگ جزییات ارایشمو میبینم. دلبر میشم😂

من، تکه تکه از دست رفتم؛ در روز روزِ زندگانیم!