2777
2789
عنوان

اونایی که آیودی دارن کمکم کنین

212 بازدید | 15 پست

من پنج ماهه آیودی گزاشتم تاالان پریودیم خوب بوده ومنظم. اینماهم سرتاریخ شدم. دوره قاعدگیمم ازاول 4روز بوده. ولی اینسری بااینکه یه هفته هست پاک شدم لکه میبینم. چرا؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من این پنج ماه خیلی خوب بود اینسری فقط لک میبینم

خب میشه نترس حالا اگه خیلی نگرانی برو پیش دکتد نشون بده ولی منم همش که اینطور نمیشدم هر دفعه میریخت بهم اصلا توجه بهش نمیکردم خوب میشد

منکه خیرشو ندیدم انگار پولمو ریختم آشغال با آیودی هم جلوگیری میکردیم انقدر که شنیدم درصد خطاش زیاد د ...

خب منم نه خاله ی شوهرم رو دیدم .تا یه سال جلوگیری دیگه هم میکردیم ولی حالا دیگه نه 

منکه خیرشو ندیدم انگار پولمو ریختم آشغال با آیودی هم جلوگیری میکردیم انقدر که شنیدم درصد خطاش زیاد د ...

واقعا کاندوم خوبه ؟! من با كاندوم رابطه داشتم الان از استرس دارم ميميرمممم ميترسم سوراخ داشته باشه و ما نديده باشيمش:((((

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

تازه اصلا به نظرم کاندوم کیفیت کارو پایین میاره بدم میاد من 🤣🤣🤣🤭🤭

پسر دوممو با آیودی حامله شدم حواست باشه عزیزم من اصلا شرایط بچه دوم رو نداشتم با فاصله دوسال بود آخه اما نگهش داشتم وخیلی دوس دارم گل پسرامو اما الان دیگه مواظبم آیودی هم نزاشتم