2777
2789

بنده ی برگزیده خدایی😁

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاص کی بودی تو؟😂😂

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏
پیگیرش باش. از علائم اندومتریوز یکیش همینه. 

همین پیگیر شدن سخته

من که از دکتر و آزمایش وحشت دارم

البته من درد پریودی ندارم

فقط لکه بینی قبل پریود امونمو بریده

در طول ماه هم کلا زیاد شکم درد و دلپیچه میگیرم روز خاصی هم نداره یهویی ممکنه اتفاق بیفته

همین پیگیر شدن سخته من که از دکتر و آزمایش وحشت دارم البته من درد پریودی ندارم فقط لکه بینی قبل پ ...

دردش یه درد مبهمه تو کل لگن. بعصی وقتها پهلوها یا زیر شکم.. به ران ها هم میکشه. 

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
دردش یه درد مبهمه تو کل لگن. بعصی وقتها پهلوها یا زیر شکم.. به ران ها هم میکشه. 

منم گاها این دردو میکشم که به پهلوهامو و زیر نافم میزنه و البته معده ها و روده هامم دل پیچه میگیرن

ولی اکثریت این درد با اجابت مزاج کامل تموم میشه

قبلا دکتر رفتم گفتن روده عصبی داری

ولی چون یه سالیه لکه بینی قبل پریود دارم به آندومتریوز مشکوک شدم

این بیماری درمان داره؟

منم گاها این دردو میکشم که به پهلوهامو و زیر نافم میزنه و البته معده ها و روده هامم دل پیچه میگ ...

دل پیچه فکر کنم ربطی داشته باشه باهاش. درد موقع اجابت مزاج هم از علایمشه.

اخه من تازگیا سونو رفتم چیزی نشون نداده 

اگه اندومتریوز باعث کیست بشه سونو نشون میده. شما میخوای مطمئن بشی ام ار ای بده خیالت راحت بشه.

دل پیچه فکر کنم ربطی داشته باشه باهاش. درد موقع اجابت مزاج هم از علایمشه.

بله دل پیچه دارم

ولی موقع اجابت مزاج درد ندارم

فقط همون لحظه که درد شکمی بهم غلبه کرد باید حتما اجابت مزاج بشه بعدش دیگه درد برطرف میشه

خب اگه این مشکلو داشتم باید تو سونو نشون میداد دیگه درسته ؟

ظاهر فقط کیست آندومتریوز تو سونو نشون میده

اگه آندو روی لوله ها و یا لگن باشه سونو نشون نمیده

من خودم با توجه به علایمم حس میکنم مال من به روده هام اثر گذاشته

شما هم سردی زیاد میخورید؟

میگن علت اصلیش سردی هست