2777
2789
عنوان

ی هفته ب زایمانم مونده

361 بازدید | 41 پست

خانوما بارداریه دوممه و ی هفته به زایمانم مونده سینه هام از دیروز سفت و دردناک شدن و پرشیر کسی بوده اینطوری باشه ی هفته اینطوری چجوری تحمل کنم 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه هفته زودتر از تاریخی ک بهداشت واسم زد زایمان کردم.ولی سینه هام اینجوری نبودن 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

عزیزم میشه بادت بمونه و من رو موقع زایمانت دعا کنی؟ حالا دقیقا موقعش ک نمبشه.‌میدونم. مثلا قبلش. نزدیکش

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
منم فردا صبح زایمان میکنم استرس کشت منو . ولی سینه هام خیلی عادیه میترسم شیر نیاد 

زایمان اولته ؟؟منم سر دخترم نمیومد بعده دوسه روز اومد 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

تجربه ندارم، ان شاء الله که به سلامت بگذرونی این دوران رو بچه ات رو بسلامتی تو بغلت ببینی. 

التماس دعا دارم از تون. دو روز دیگه باید آزمایش بارداری بدم. بی بی روژان زدم  نصف شب  به زور یه خط منفی رو نشون داد   دعا میکنم کلا خراب باشه😭😭😭😭

ان شاءالله که هر چی از خدا میخوای بهترین ها رو بهتون بده 

..برا منم دعا کن لطفا مثبت بشم و عاقبت به خیر باشه ان شاء الله ‌.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

للّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
عزیزم میشه بادت بمونه و من رو موقع زایمانت دعا کنی؟ حالا دقیقا موقعش ک نمبشه.‌میدونم. مثلا قبلش. نزد ...

چشم گلم ازالان دعات میکنم ب مراد دلت برسی

منم فردا صبح زایمان میکنم استرس کشت منو . ولی سینه هام خیلی عادیه میترسم شیر نیاد 

نگران نباش.‌میاد. بعد از زایمان خیلی ماساژ بده. هم خودت سعی کن بدوشی و هم تحمل کن تا بچه ت بمکه.‌ نترس ک گشنه میمونه و ازین حرفا. اولش کم بود و یا نیومد مقاومت کن.‌تازه آغوز کمشم پر انرژیه.

تو هم میشه موقع زایمانت من رو یاد کنی و دعا کنی؟ 

تجربه ندارم، ان شاء الله که به سلامت بگذرونی این دوران رو بچه ات رو بسلامتی تو بغلت ببینی.  ال ...

انشالله گلم مثبت میشه و دامنت سبز میشه از رحمت خدا نامید نباش 🙂

چشم گلم ازالان دعات میکنم ب مراد دلت برسی

دستت درد نکنه. هم میگن دعای باردار ب احابت میرسه و هم ازون بیشتر، موقع زابمان. خدا خیلی نگات میکنه

نگران نباش.‌میاد. بعد از زایمان خیلی ماساژ بده. هم خودت سعی کن بدوشی و هم تحمل کن تا بچه ت بمکه.‌ نت ...

ممنون عزیزم . آره حتما ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه ❤

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 
دعا کن منم مادر بشم. انشالله به سلامت به دنیا بیاد

انشالله گلم دامنت ب زودی سبز میشه