2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چیکارکنم.مشکلی نیس.هرماه چهارتافلوکول خوبم دارم ولی نمیشه

منم همینطورم نمیدونم چمه دیروز متخصص غدد هم رفتم هیچ مشکلی نداشتم هر ماه فولیکول دارم پری هام منظم نمیدونم چمه هر کی عروسیشون بامن تو ی ماه بوده بچه دارن ب فکر دومی هستن 

خدا مرسی بخاطر فندقی ک تو دلم کاشتی  الهی ک دامن همه ی منتظرا سبز سبز بشه.
منم همینطورم نمیدونم چمه دیروز متخصص غدد هم رفتم هیچ مشکلی نداشتم هر ماه فولیکول دارم پری هام منظم ن ...

منم همینطور.همه بعدمن عروسی کردن حالابچه هاشون بزرگ شدن.من نمیشه.اصن ناامیدشدم دیگه.فک میکنم هیچ وقت مامان نمیشم

منم همینطور.همه بعدمن عروسی کردن حالابچه هاشون بزرگ شدن.من نمیشه.اصن ناامیدشدم دیگه.فک میکنم هیچ وقت ...

امیدوارم خدا دامن همه منتطرارو سبز کنه 

خدا مرسی بخاطر فندقی ک تو دلم کاشتی  الهی ک دامن همه ی منتظرا سبز سبز بشه.

من سونوگرافیم سالمه ولی همیشه تست مکس ۱۴ ک میزنم ی خط میشه و تخمکگذاریم مشخص نیست، این ماه قرص کلومیفن لتروزول و استروماین خوردم ،دیروز هم آمپول سینال آف دارم ولی  امروز تستم باز ی خط شد با اینکه درد خفیف تو تخمدانهام حس میکنم ، این یعنی تخمک‌گذاری ندارم؟شنیدم باید خط تست ی هاله ی کمرنگتر از خط کنترل باشه ک نشون بده ب تخمک‌گذاری نزدیک یا دور هستیم،واسه من فقط یدونه خط میفته،با وجود آمپولی ک زدم این یدونه خط ک  تست تخمکگذاری نشون میده م یعنی هیچ شانسی نیست؟

سلام من برای بارداری هر دارویی دکتر داد رو استفاده کردم + از زمان پاکی تا پری بعدی هرشب یا ی شب در میون ن.ز.د.ی.ک.ی داشته باشید و برای رابطه از هیچ ژل و کرمی استفاده نکنید و بعدشم تا یک یا دو ساعت بخوابید و سریع دستشویی نرید و گاهی اوقات مشکل بارداری از مرد هست باید مرد هم از نظر تعداد و سلامت و کیفیت اسپرم آزمایش بده که مشکلی نداشته باشه