2777
2789
عنوان

تحصیلات

105 بازدید | 4 پست

من فکر میکنمسطح تحصیلات بی تاثیر در افزایش سطح شعور و آگاهی نیست.

کسی که درس میخونه به هر حال وارد اجتماعات متفاوت میشه و خب چیزهای متفاوتی با چشم خودش مبینه و تجربه میکنه

از همون ابتدا که کوچک هستیم و به مهد کودک برده میشیم شرروع میکنیم به دیدن اجتماعات آدمها و سلایق مختلف و خب قطعا روی سطح توقعاتمون سطح دانشمون و درکمون از آدمها تاثیر داره

فکر میکنم همه ما گاهی در نوجوانی یا ابتدای جوانی این جمله رو از پدر یا مادرمون شنیدیم که "خیر سرت تو مثلا تحصیلکرده ای" یعنی ما انتظار داریم که موضوعات رو از ابعاد مختلفی ببینی و تحلیل کنی.

این جمله ک گفته میشه سطح تحصیلات هیچ ربط به سطح شعور نداره به نظرم درست نیست ولی منظورش این هست که بین آدمهای تحصیل کرده هم به هر حال بیشعور پیدا میشه و به صرف تحصیلکرده بودنش نباید فکر کنیم خب ایشون همه چیز تمام هست

تحصیلات 

با تفکر و تعمق کردن مسائل 

و از جوانب متفاوت تحلیل کردن متفاوت

تحصیلات در یک رشته سطح سواد در اون زمینه رو بالا می بده

برای مابقی مسائل  زندگی نیاز به مطالعه و خود سازی داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحصیلات  با تفکر و تعمق کردن مسائل  و از جوانب متفاوت تحلیل کردن متفاوت تحصیلات در یک ر ...

تحصیلات در یک اتاق دربسته اتفاق نمیفته 

منظور من حتما تحصیلات دانشگاهی نیست

وقتی شما حتی به یه کلاس آشپزی بری علاوه بر اون آشپزی چیزهای زیادی از برخورد آدمها نوع معاشرت و یا حتی بی ادبی یا حتی زیاده خواهی دیگران یاد میگیری

هر یادگیری به نظر من تک بعدی  نیست و در هم ابعاد تاثیرگذاره

آنقدر تو زندگی آدم با مدرک دکترا و بی شعور دیدم که با همه سلول های بدنم معتقدم تحصیلات شعور نمیاره، والبته معتقدم سواد لزوما تحصیلات نیست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷