2777
2789
عنوان

خانومای باردار کمک

144 بازدید | 20 پست

من 25 هفته هستم قبلا بچه قشنگ تکون میخورد با صدا ها یا وقتی دراز میکشیدم یا یه چیز شیرین میخوردم از دیروز خیلی کم شده تکون میخوره ها ولی خیلی کم ؟برم دکتر یا نه؟

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ تکون هاش حس میشه نمیخواد نگران باشی بچه منم همینجوریه مشکلی نیس

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
من ۲۹ هفته ام چند روز پیشا یه روز کامل تکون نخوردم داشتم از ترس میمردم  میخواستم برم دکتر که خ ...

نه این تکون میخوره بقیه روزا که تکون هاش رو زمان بیشتری حس میکردم الان اونطور نیست الان مثلا یه وول میخوره تموم میشه ولی قبلا قشنگ هر حرکت دست یا پا یا وول خوردن رو میفهمیدم 

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 

عزیزم من دقیقا الان ۲۵ هفته و یک روزم 

تا قبل از هفته ۲۸ الگوی حرکات اهمیتی نداره زیاد 

دیروز نی نی منم لج کرد اصلا شیطونی نکرد فقط آخر شب تکون خورد 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟