2777
2789
عنوان

حاملگی

175 بازدید | 32 پست

سلام دوستان من این ماه قراره امپول پی هوموگ قرصه لترزول و متفورمین مصرف کنم برای حاملگی به نظرتون این ماه جواب میگیرم؟کسی هست ک اینا رو استفاده کرده باشه و ماه اول حامله شده باشه؟

امپول باره اول میشنوم مال چی هس؟؟

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

من دومی و با یه ماه متفورمین باردار شدم.قصد بارداری هم نداشتم

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای تخمکگذاری

انشاالله نتیجه بگیری من دکترم سینال اف داده

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
من دومی و با یه ماه متفورمین باردار شدم.قصد بارداری هم نداشتم

یکماهه متفورمین مصرف میکنم این ماه لتروزل و امپول قراره مصرف کنم تنبلی و کیست دارم نمیدونم جواب میده یا نه😔

یکماهه متفورمین مصرف میکنم این ماه لتروزل و امپول قراره مصرف کنم تنبلی و کیست دارم نمیدونم جواب میده ...

هرچی خیره.عجله نکن. استرس نگیر. سر اولی هفت ماه طول کشید از بس نگران بودم

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
هرچی خیره.عجله نکن. استرس نگیر. سر اولی هفت ماه طول کشید از بس نگران بودم

من ماه قبل اقدام بودم نشد الان پریودم بازد دارو مصرف کنم ببینم این ماه میشه یا نه اینقدر ناراحت و افسرده هستم ک پریود شدم میگم خدا به داد اونایی که خیلی سال طول میکشه تا حامله بشن برسه خیلی استرس بدی داره ادم افسرده میشه هر بار که بی بی منفی بشه