2777
2789
عنوان

بچه دار شدن خوبه با شرایط من؟

222 بازدید | 20 پست

سلام عزیزانم. تاپیک دوستمون رو داشتم میخوندم که پرسیده بودن بچه دار شدن چه تاثیری تو زندگیتون داشته.

گفتم با شما مشورت کنم.

من متولد ۷۰ هستم و همسرم ۶۵.

همسرم مهندسه ولی امنیت شغلی نداره. ینی استخدام رسمی جایی نیست.

خودم دبیر هستم.

۵ شهریور ۹۵ عروسی کردیم. ینی دقییییق ۴ سال پیش.

هم همسرم تک پسره هم من تک‌دخترم. هر دو فرزند اول خانواده ایم و خانواده هامون خیلی حمایتمون میکنن.

من گاهی دوس دارم بچه دار بشم. مثل الان که اون تاپیک رو خوندم.

ولی همسرم میگه اصلا بچه نمیخوام. اصلا حرفش رو نزن. متنفره اسم بچه رو بیاری.

خودمم دو دل هستم. گاهی میترسم که رابطه ام با همسرم خراب شه. ینی بیشتر از همه از این میترسم. چون من واسه سیکل ماهانه به شدت افسرده میشم. دیگه برای بارداری و زایمان چی میشه؟و همسرمهم اصلا حالت های افسردگی رو درک نمیکنه. خیلی حامی و مسئولیت پذیره. برای مریضی های جسمی فوووق العاده مراقبت می‌کنه ازم. ولی کلا به روانشناسی اعتقادی نداره. میگه اصلا افسردگی ینی چی.

رابطه مون با هم خوبه. دوستیم. خیلی حرف میزنیم. باهم خوش میگذره بهمون حتی تو خونه. مشکل اساسی نداریم.

ولی تفاوت فرهنگی داریم باهم که میترسم تو تربیت بچه به مشکل بخوریم. همسرم خیلی قدیمی فکر می‌کنه. کلا مدل فکری خودش و خانواده اش با من و خانواده ام تو تربیت بچه فرق داره خیلی. 

و همسرم آدم کمال طلبی هم هست. یه انتقاد کوچیک رو باید کلی کادوپیچ کنی بهش بگی .از یه بحث کوچیک خیلییی به هم می‌ریزه و کلا حساسه.

میترسم بچه دار شم و پشیمون بشم.

حالاااا بنظرتون باهاش حرف بزنم و بگم بچه می‌خوام؟ یا حق با همسرمه و نباید بچه دار بشم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینفر همچین سوالی پرسیده بود قبلا

دوستی بهش گفت هیچکس نمیتونه جواب سوالتو بده ممکنه بچه دار نشی و سالهای بعد در حسرتش باشی و غصه بخوری ممکنم هست بچه دار بشی و اذیت بشی و یا برعکس هر دو حالت، از بچه دار نشدن یا شدنت کاملا راضی باشی

بنظرم حرفش درست بود....کسی از آینده خبر نداره

🌷
از شوهرت بپرس گلی دور ادوار که همه چی اوکیه بعدم یه سوال " شما و همسرتون از اینکه تک فرزندین راضی ه ...

تک فرزند نیستیم عزیزم. ایشون یه خواهر داره من دوتا برادر

ینفر همچین سوالی پرسیده بود قبلا دوستی بهش گفت هیچکس نمیتونه جواب سوالتو بده ممکنه بچه دار نشی و سا ...

درسته عزیزم. من هم خودم نهایتا باید تصمیم بگیرم ولی دوست دارم از تجربه دوستان استفاده کنم و بعد تصمیم بگیرم. 😊

درسته عزیزم. من هم خودم نهایتا باید تصمیم بگیرم ولی دوست دارم از تجربه دوستان استفاده کنم و بعد تصمی ...

واسه بچه آوردن هیچ وقت دیر نیست اینو همیشه یادت باشه .چون حداقل روال زندگی الانت خوبه ولی نمیدونی موقعی ک بچه بیاری چجوری میشه 

واسه بچه آوردن هیچ وقت دیر نیست اینو همیشه یادت باشه .چون حداقل روال زندگی الانت خوبه ولی نمیدونی مو ...

والا اطرافیان انقد میگن سنت بالاست میترسم. و الا خودمم عجله ای ندارم

سلام عزیزم منم مثل شما4ساله ازدواج کردم شوهرم مخالف بچه بود.خودم شاغل نیستم وهمسرم شاغله ازنظرمالی بدنیستیم اونم نظراتش درمورد تربیت بچه متفاوته بامن

ب شوخی بهش میگفتم داری بابامیشی رنگش میپرید!!واقعا دوس نداشت. میگه ارزوهامو ازم میگیره ازادیوازمون میگیره من نمیخوام وقف کسی بشمو...

اوایل خودم خیلی بچه میخواستم البته الانم میخوام ولی دیدم اونم حق داره نمیشه ک یه طرفه.بعد واقعا بچه مسئولیت بزرگیه من نمیتونم بگم مسئولیتش بامن.مطمئنا وقتی تصمیم ی طرفه باشه نبایدروکمکش حساب کنی.دیدم باید صبرکنم تااونم بخواد وخداروشکر کم کم داره علاقه مندمیشه

بنظرم صبرکن ایشونم راضی شه

دردم از یار است و درمان نیز هم