2777
2789

جمعه ظهر توی ۷هفته سقط کردم تا شب خونریزی شدید داشتم بعد رفتم دوش گرفتم دیگه از فرداش خیلی کم شد ولی دردای پریودی رو دارم چیکار کنم پنج شنبه وقت دکتر دارم که شاید بده سنو.این دردا اذیتم میکنه زیاده ولی خونریزیم کمه عصری یه ذره رازیانه خوردم دردام بدتر شد 

احتمالا هنوز کامل دفع نشده و بقایاداری اگه درد شدید داری 

منم ۷ روزه سقط کردم تو ۴ هفته بودم

امروز پاک شده بودم رابطه بدون دخول با شوهرم داشتم باز یکم خونریزیم شروع شد 

به دکترم پیام دادم گفت طبیعیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا هنوز کامل دفع نشده و بقایاداری اگه درد شدید داری  منم ۷ روزه سقط کردم تو ۴ هفته بودم ...

چیزی هست بخورم دفع شه.تا جایی که دیدم هم جنین هم اون رگ بند مانند که میگن جفته کامل اومد بعدشم تیکه های خیلی بزرگ لخته یعنی باز ممکنه مونده باشه

من توی ۴ ماه سقط با دارو و کورتاژ داشتم،۱۲ روز خونریزی داشتم ،البته روزای اخر کم بود در حد لک،احتمال ...

نه بابا دیگه از نزدیگی بیزاریم هردومون.فقط میترسم بقایا مونده باشه😖

دردت چجوریه؟ من درد ندارم تقریبا  بعضی وقتا یه تیر میکشه باید سونو بدی عزیزم

درد پریوپی یه خورده شدید تر.تیرم میکشه زیر دلم.من بعد زایمان دومم خیلی دردای پریودی داشتم یه مامایی میگفت رحمت داره برمبگرده سرجاش دردا به خاطر اونه نمیدونم

چیزی هست بخورم دفع شه.تا جایی که دیدم هم جنین هم اون رگ بند مانند که میگن جفته کامل اومد بعدشم تیکه ...

دکتر من بهم گفت دمنوش زعفرون و زرشک بخورم

من‌ تا قله کوه بالا رفتم کلی طناب زدم هنوز سونو نرفتم ببینم دفع شده یا نه

من چون ۴ هفتم بود اصلا چیزی که به جنین شباهت راسته باشه ندیدم فقط لخته خون درشت دیدم