2777
2789
سلام،نشینمن خونه ما حدود 30 متر شایدم بیشتره میخوایم مبل بخریم،بنظرتون مبل ال مناسبه؟پنجره کوچیک داره چه مدل پرده ای بزنم؟قبلا پرده ساده پیله دوز داشت
کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
منم خونم کوجیکه مبل هلالی خریدم
درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده  زنانگيش را فراموش كرد😢
قبلا مبل راحتی داشتیم ولی خیلی فضا گرفته بودن الان شوهرم میگه ال میترسم اینندفعه تمام خونه خالی بمونه
کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ال قشنگه ولی خب نمیتونی چیدمان خونتو زیاد تغییر بدی . اکثر مبل فروشیا از پارچه مبلاشونم دارن.میتونی واسه پنجره ات از پارچه ای که واسه مبلت انتخاب میکنی بگیری یه یالان مدلی که قکر میکنی به پنجره ات میاد بدی واسش بدوزن که ست شه
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
نارنیا پرده قبلی ساده بوده بدون والان دلم زده از سادگیش
مرسی،حالا بنظرتون تاب ریلکس بخرم واسه فضای خالی نشینمن خوبه،پسرم خیلی تاب دوست داره ولی جاشو ندارم تال بچگانه بزنم براش