2777
2789
عنوان

وام

104 بازدید | 14 پست

سلام .شبتون بخیر  .موندم چیکار کنم میخوام یه وام ۳۰میلیونی بگیرم یه سال باید برگردونم با سودش ۳۶میلیون میشه .میخوام مغازه لوازم ارایشی بزنم میترسم سرسال نتونم برگردونم .😶بنظرتون وام بگیرم ؟وام اقساطی بانک حسابی ک کار کرد داشته باشه با ۱۸درصد سود میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزدلم

اگ تجربه کاری در بازار نداشتی اول با فروش ان لاین شروع کن بهتره تا مغااازه نه میخای کرایه بدی نه پول برقی و اتحادیه و ......

درضمن اینجوری اول خودتو می سنجی که ایا می تونی فروشنده خوووبی باشی.

فروش انلاین هم کم درامد نداره.

موفق باشی

مغازه برای خودمه 

خب مغازه رو کرایه بده

خودت ی لینک واتساپ درست کن اول خانوادت بعد دوستات بعد هم اونو افراد دیگ رو عضو میکنن

و مدام تو لینک جنس هاتو بزار و استوری کن و تومرحله بعد پیج اینستا

جز پولی ک دارم میخوام ۳۰ت وام ور دارم .

دوستم اگ مغازه از خودته و کرایه قرار نیس،بدی

حتی اگ جاشم جای خوبی نباشه عاقلانه ترین کار اینه ک خودت توش جنس بریزی بفروشی و صد در صد مطمعن باش میتونی پول وامتو پس بدی مغازه از خودع ادم باشه خیلی خوبه از هیچی نترس با دله قرص برو جلو

فقد حواست باشه تو قمر در عقرب مغازتو باز نکنی همین

از بس فکر کدوم دیونه شدم اخه این چ دولتی ک داریم .

اگ مغازع زدی حتما فروش آنلاین هم بزن کانال هم بزن خرد خرد از آنلاین شروع کن بعد برس به مغازه میتونی 30تومن و بذاری 

حساب سودش بره روش تا ببینی چی میشه بعد چند ماه بعد تصمیم بگیر 

اگ مغازع زدی حتما فروش آنلاین هم بزن کانال هم بزن خرد خرد از آنلاین شروع کن بعد برس به مغازه میتونی ...

تصمیم گرفتم پولی ک دارم جنس بگیرم انلاین بفروشم .وام ور ندارم بهتره تو یه سال چقد سود کنم ک ۶میلیون ب بانک سود بدم 

مغازم متاسفانه تو دید نیس ‌.

اشکال تداره هر چقدم جاش بد باشه همین ک مغازه خودت باشه در میاری اصن نگران وام نباش من اگ همچین شرایطس داشتم صد در صد استفاده میکردم 

و مغازه رو زدی ب طور گسترده رو فعالیت مجازی تمرکز کن