2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اگه برم دکتر حتما می خواد معاینه کنه تا نوع عفونت را بفهمه؟

خب معاینه کنه ....اصلا اشکال نداره .....فقط یکم لبه های واژن باز میکنه با دست نگاه میندازه هیچ کاری نمیکنه ....اصلا نگرانی نداره ....انگار دل درد داری دکتر شکمتو معاینه کنه 

عزیز شما رو دکتر معاینه کرده با توجه به شرایطتون این درمان داده .....

خیر معاینه نکرده من حرفی از معاینه نزدم. فقط علايم را گفتم و گفتند عفونت داری و در کنار داروها استفاده از آب نمک و سرکه را همراه با مصرف ماست ترش و آب هندوانه پیشنهاد دادند.

خیر معاینه نکرده من حرفی از معاینه نزدم. فقط علايم را گفتم و گفتند عفونت داری و در کنار داروها استفا ...

بالاخره شاید کسیو که راهنمایی میکنید عفونتش مثل شما نباشه ......اون آب و نمکم کنار داروهای دیگه دادن بهتون 

منم یه مدت اینطوری شدم سرکه و جوش شیرین با اب قاطی کردم چند بار نشستم خوب شد اینسری جفت بلوط گرفتم ی ...

عزیزم جفت بلوط چیه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
بالاخره شاید کسیو که راهنمایی میکنید عفونتش مثل شما نباشه ......اون آب و نمکم کنار داروهای دیگه دادن ...

الان دقیقا مشکل شما چیه؟  استفاده از آب و نمک ضرری داره؟ بیشتر دخترها عفونت قارچی پنیری را دارند و حتی دکتر دارو نمیده داروهای من هم ژل شستشو و پماد تریامسینولون بود نه چیز خاصی. 

لباس زیرتم مرتب عوض کن با صابون بشور بزار افتاب ....حتما حتما پیگیری کن ....من مجردی عفونت داشتم پیگ ...

دروغ🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من سوزش و خارش ندارم ولی یکم کنار لابیا سفیدی هست 

من عفونت مزمن دارم هر چی استفاده میکنم خوب نمیشه بر میگرده😭