2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روز لباس زیرتو عوض کن و خودتو بعد دسشویی خشک کن یه کم عنبر نسارا هم دود بده اگه پونه کوهی داری بج ...

عنبرنسا واسه عفونت خوبه ؟

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر
چی کار کنم که عفونتم  ازبین بره؟ بدون دکتر

برو دکتر تورو خدا اصلا درمان خونگی نکن ........شبا لباس زیر نپوش تو خونه ام میتونی دامن بلند بپوش بدون شرت ....عنبر نسارا و سرکه و جوش شیرینم فراموش کن 

یه دکتر برو ،بهتره بری،شاید اصلا معاینه هم نکنه فقط قرص بهت میده،با اب زیاد داغ نشور خودتو،زیادم کف صابون و شامپو بهش نزن،لباس زیرت رو حداقل روزی یکبار عوض کن،شلوار تنگ و چسبون نپوش،لباس زیر نخی بپوش

کمی ترشحات پنیری دارم

اونم ببین یکمش عادیه. یه چیزای سفیدی اون جا هست وقتی می خوای بشوری میاد تو دست. اونا عادین ولی اگه شدیده عفونته. فعلا بهداشت رو رعایت کن سوزش و خارش و غیره گرفتی برو دکتر زنان بهت پماد خارجی می‌ده و دارو اوکی می‌شی.

یه دختر جنگجو. یه کاکتوس که میون کلی گل ِ گل‌خونه‌ای بوده و می‌خواد مستقل بشه! اینم از من...
برای من که دخترم موردی نداره؟ چقدر نمک بریزم؟

نه عزیزم منم رفتم دکتر خود دکتر گفت سرکه و نمک بریز داخل آب بشین توش.یه لیوان کوچک نمک از نمک های بدون ید استفاده کن. از آب و سرکه کمتر استفاده کن شنیدم باعث نازک شدن بکارت میشه. 

چرا خوب نیست؟

توضیحش خیلی مفصله......انقدر عفونت متفاوت داریم که هر کدوم درمان خودشو داره ..‌.....قارچ و عفونت مختلف ......

ببین صبح و شب یه لیوان آب با یه قاشق آبلیمو بخور خیلی خوبه ....سیستم دفاعی بدنتو تقویت میکنه ....خواهش میکنم دنبال درمانای خونگی نباش