2777
2789
اره وزنت کمه منم 164، 50دوست دارم 58بشم البته منم بچه شیر میدادم 48بودم ولی الان سه ساله از شیر دهی ...

قبل بارداریت چند بودی،من ۵۶ بودم خیلی خوب بود لامصب😢😂😂😣

میشه برای حاجتم *صلوات* بفرستی دوستم❤؟؟،خیلی ممنون🌹.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل بارداری 55 بودم خیلی خوب بودم دوست دارم همونجور بشم از دست این شیر دهی فکر میکنم به خاطر اونه

وای پس من لاغر به گور میشم😢😂😂😂

وای پس من لاغر به گور میشم😢😂😂😂

خدا نکنه منم فکر میکردم بعد شیر دهی مثل قبل میشم ولی نشد ولی با شربت راسیپ دیدم که نتیجه گرفتن منم تازه شروع کردم به خوردن اشتهام خیلی زیاد شده انشالله شما هم بعد شیر دهی بخور امیدوارم نتیجه بگیری

خدایا عاشقتم...
خدا نکنه منم فکر میکردم بعد شیر دهی مثل قبل میشم ولی نشد ولی با شربت راسیپ دیدم که نتیجه گرفتن منم ت ...

انشاالله،مرسی عزیزم❤

خانما قرص شیکوریدین و سیپرو هپتادین باهم میخورم برا چاقی ظهر قبل ناهار یه قرص شیکوریدین و یکیم قبل شام شیکوریدین و شبا قبل شامم یه قرص سیپرو هپتادین میخورم ..یعنی قبل شام دوتا قرص میخورم به نظرتون اشکال نداره دوتارو میخورم باهم😐😐

خانما قرص شیکوریدین و سیپرو هپتادین باهم میخورم برا چاقی ظهر قبل ناهار یه قرص شیکوریدین و یکیم قبل ش ...

با هم نخور میمیریا😐😐😐،دور از جون😑