2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست ؟؟؟:

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 94 پست
همسرم میگه مطیع من باش ؛ من هیییچوقت بد تورو نمیخوام واقعنم عاقله ؛ اما ب نظرتون اگه همش ب حرفش گوش ...

عزیزم دختر خیلی هم نباید مطیع و بله قربان گو باشه اصلا

مو های فرم نشان می دن که من کی هستم؛من روشن فکر، با دقت و گاهی اوقات درست مثل مو های مجعدم خشن هستم.
از تحت سلطه منظورم از نظر رفتاری هست  شما باید سیاست داشته باشی

بهم سیاستاتونو بگین ؛ شوهرم وقتایی ک به حرفاش گوش میدم باهام عالیهههههه ؛ خدارو شکر میکنم مرد زندگیم ادم سالم و خوبیه فقط کاش خواهراش نبودن 

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرتون رابطه کامل برقرار کنم ک کامل سیر شه چشمش؟ 😐

پردتو نباید هرگز تا شب عروسی از دست بدی وگرنه هرگز پیش شوهرت عزیز نخواهی بود مث لباس زیبایی میشی که قبلا پوشیده شده و قبلا جذابیتشو چشیده شده ولی اگر تا شب عروسی باکره باشی شوهرت اون حس خوبو شب عروسیش می چشه و از چشمش نمی افتی 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
عزیزم دختر خیلی هم نباید مطیع و بله قربان گو باشه اصلا

وقتایی ک بهش گوش میدم ( خداییشم خواسته های نامعقول نداره اصلااا ) اونم به طبع ب حرف من گوش میده و خیییییلی خوبیم باهم

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃
پردتو نباید هرگز تا شب عروسی از دست بدی وگرنه هرگز پیش شوهرت عزیز نخواهی بود مث لباس زیبایی میشی که ...

واقعااا؟؟؟؟

بهم سیاستاتونو بگین ؛ شوهرم وقتایی ک به حرفاش گوش میدم باهام عالیهههههه ؛ خدارو شکر میکنم مرد زندگیم ...

عزیزم من که ازدواج نکردم

ولی از نظر روانشناسی اگه بیش از حد مطیع باشی به مرور زمان به شدت از هرنظر به همسرت وابسته میشی و اعتماد به ننفستو در عدم حضور همسرت از دست میدی و همیشه از همسرت نظر میخوایی

سیاست رو باید از کسایی که ازدواج کردن بپرسی مثلا نباید نسبت به همه چی حساسیت نشون بدی

مو های فرم نشان می دن که من کی هستم؛من روشن فکر، با دقت و گاهی اوقات درست مثل مو های مجعدم خشن هستم.
همسرم میگه مطیع من باش ؛ من هیییچوقت بد تورو نمیخوام واقعنم عاقله ؛ اما ب نظرتون اگه همش ب حرفش گوش ...

هرگز هر چی میگه گوش نکن مردا از زنای مطیع و همیشه موافق بدشون میاد تو هم واسه خودت شخصیت داری گوش کن به حرفاش هر کدوم از نظرت درست بود انجام بده ولی غیر معقول هارو رها کن و کاری که می دونی درسته انجام بده

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

خودم خییلی باطنا علاقه ب رابطه کامل دارم ؛ چون احساس سرخوردگی دارم بعد این رابطه نصفه نیممون تو اکثر اوقات ؛ همش فکر میکنم همسرمو کامل ارضا نمیکنم ؛ خیییلی حساس شدم ؛ اگ یه روز بهم نگه دوست دارم احساس بدی دارم ؛ اینا رو تو روش نمیارم اما دارم از درون نابود میشم ؛ از طرف دیگم خواهرای عفریتش

بچه ها بعضی وقتا فکر میکنم خواهراش بشینن زیر پاش بیا این دختره چادریه امله بیا ی زن مث خودمون بگیریم برات 

خودم خییلی باطنا علاقه ب رابطه کامل دارم ؛ چون احساس سرخوردگی دارم بعد این رابطه نصفه نیممون تو اکثر ...

کاملا عادیه اینک قبل عقد ب شوهرت وابسته باشی بعد ازدواج انقد تکراری میشه 😅

💕
بچه ها بعضی وقتا فکر میکنم خواهراش بشینن زیر پاش بیا این دختره چادریه امله بیا ی زن مث خودمون بگیریم ...

دلم میخواد بیام بگیرمت خفت کنم بااین طرز فکرت😁 ولک مگه نمیگی مذهبیه خو اگ میخواس ازهمون اول ازاون دخترا میگرف

💕
وقتایی ک بهش گوش میدم ( خداییشم خواسته های نامعقول نداره اصلااا ) اونم به طبع ب حرف من گوش میده و خی ...

عزیزم به نظرم با همسرت برید مشاوره تا بهترین راهکارو بهتون بده

هرگز هر چی میگه گوش نکن مردا از زنای مطیع و همیشه موافق بدشون میاد تو هم واسه خودت شخصیت داری گوش کن ...

به خدا دقیقا نباید جلوی مردا مطیع بود