2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست ؟؟؟:

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 94 پست
صبوری کن ببین خودتو بزن بیخیالی به شوهرت فک کن که ناراحتش نکنم اگه دعوا کنم شوهرم ناراحت میشه ...الا ...

خداکنه 

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃
به خدا اخه دیدم ک میگم

میگن بچس ایراد نداره 

اما روشهایی هست که معجزه میکنه تو اونا رو میخوای 

1 اعتماد بنفس بالا که اصلا نداری وقتی اونجا میری خودتو باعقل و زرنگ تر از همه بدون 

2 فکر می کنی با دور کردن اونا به شوهرت نزدیک میشی و این خییییلی اشتباهه تو وقتی پیش شوهرت عزیزتر میشی که خواهرشوهرات هم از تو تعریف کنن پیش داداششون اون موقع اس که شوهرت میفهمه چه زن مهربون و عاقلی داره 

3به خانواده ی شوهر به چشم دشمن نگاه میکنی نه اینطور نیست انا هم تو رو دوست دارن و از تو جز احترام و محبت چیز دیگه ای نمیخوان با محبت .آرام صحبت کردن 

اگرم کسی بهت توهین کرد زود جواب تند نده بهش باشوخی و طمأنینه بهش خانومی خودتو نشون بده و برعکس اون که رفتار زشتی داشت شما متین و با توجه به شخصیت خودت رفتار کن 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم خیلی گرم مزاجه رابطه داریم اما کامل نه ؛ قرار سال دیگه عروسی کتیم میترسم با دیدن خواهراش تحربک ...

😶عمرا با دیدن خواهراش تحریک بشه اصلا یعنی چی اصلا فکرتو درگیر این موضوع نکن 

ب نظرتون رابطه کامل برقرار کنم ک کامل سیر شه چشمش؟ 😐

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃
میگن بچس ایراد نداره  اما روشهایی هست که معجزه میکنه تو اونا رو میخوای  1 اعتماد بنفس با ...

مرسی خانوم گل کامل و عالی

در این حد منو بچه میدونن ک اجازه نمیدن ظرف بشورم حتی ... تا حدی راحتم میرم خونشون فقط سفره جمع میکنم 🤣🤣

ب نظرتون رابطه کامل برقرار کنم ک کامل سیر شه چشمش؟ 😐

متاسفانه هردو سنشون کمه به خصوص همسرشون و بازم متاسفانه پسرا خیلی دیر تر دخترا به بلوغ عقلی میرسن و معلومه همسر ایشون به شدت زیر نظر و سلطه خانوادش هست

مو های فرم نشان می دن که من کی هستم؛من روشن فکر، با دقت و گاهی اوقات درست مثل مو های مجعدم خشن هستم.
متاسفانه هردو سنشون کمه به خصوص همسرشون و بازم متاسفانه پسرا خیلی دیر تر دخترا به بلوغ عقلی میرسن و ...

اصلا همسرم تحت سلطه نیس ؛ شاید باورتون نشه از سیزده سالگی کار میکرده و درس میخونده با اینکه پدرش خییلی پولداره اما از بچگی رو پای خودش 

مرسی خانوم گل کامل و عالی

امیدوارم از فردا که با اونا مواجه شدی باهاشون مهربون باشی و همچنین توصیه میکنم وقتی اندامشونو خییییلی باز میکنن جلوی شوهرت تعریف کن از اندامشون تا خودشون متوجه اشتباهشون بشن 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
اصلا همسرم تحت سلطه نیس ؛ شاید باورتون نشه از سیزده سالگی کار میکرده و درس میخونده با اینکه پدرش خیی ...

از تحت سلطه منظورم از نظر رفتاری هست 

شما باید سیاست داشته باشی

مو های فرم نشان می دن که من کی هستم؛من روشن فکر، با دقت و گاهی اوقات درست مثل مو های مجعدم خشن هستم.

همسرم میگه مطیع من باش ؛ من هیییچوقت بد تورو نمیخوام واقعنم عاقله ؛ اما ب نظرتون اگه همش ب حرفش گوش کنم تو سری خور نمیشم ؟؟؟

امیدوارم از فردا که با اونا مواجه شدی باهاشون مهربون باشی و همچنین توصیه میکنم وقتی اندامشونو خییییل ...

بعد تعریف کنم توجه شوهرم جلب نمیشه 🤔🤔