2777
2789
عنوان

۱۲۴هزار صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نیومد و وکیلش اومد وپرونده تشکیل دادیم

ایشالا ک پشیمون بشه و خوشبخت تر از قبلتون شین❤

امام حسین (ع)....  همونه ک تا چیزیو از ته دل ازش نخوای ضامنت نمیشه  ممنونم آقام ❤🌹   حتی خدا نمیخواد ازش ترس داشته باشی یا ب اجبار توکل داشته باشی  باید اون رفاقت قلبیو احساس کنی  درک کنی وجودشو محبتشو مهربونیشو  بعد میبینی برات چ ها ک نمیکنه😍  شاید به ته خط برسی ولی مطمئن باش نمیوفتی افتادیم ی چیز بهتر منتظرته🤗    فقط بگو خدایا شکرت     امیدوارم اول خدا بعد ۱۴ معصوم تا همیشه بهترین رفیقاتون باشن❤🤲❤

[QUOTE=153736726]انشاا..عزیزم.قربونت بشم[  OTE]

لیانای عزیزم منم اختلافات خانوادگی زیادی داشتم ، روحیه ام خیلی خراب و داغون بود ده سال تمام فقط غم وغصه بود.همسرم دوران عقد فوت کرد بعد یه سال دوباره ازدواج کردم ک از همون اول کلی اختلاف پیش اومد بارها خواستیم جدا شیم اما بعد از یکی دو جلسه دادگاه برمیگشتیم چون بچه داشتیم، خلاصه جونم برات بگه یه افسرده کامل شده بودم، اما تا سه سال پیش ک سر یه جریاناتی با متافیزیک اشنا شدم و یه سری تمرینات روی چاکراها ک فوق العاده روی سلامتی روح و روانم تاثیر گذاشت، بهت پیشنهاد میکنم حتما این راهی ک من رفتمو بری لا اقل میتونی برای یه تایمی از این روزای بد عبور کنی

[QUOTE=153736726]انشاا..عزیزم.قربونت بشم[   OTE] لیانای عزیزم منم اختلافات خانوادگی زیادی داش ...

ما متاسفانه بچه هم نداریم واسه همین سر هیچ و پوچ زندگیم بهم ریخته.عزیزم منم همون موزیکا؟

[QUOTE=153736726]انشاا..عزیزم.قربونت بشم[   OTE] لیانای عزیزم منم اختلافات خانوادگی زیادی داش ...

عزیزم میشه منبع معرفی کنی

تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.
عزیزم میشه منبع معرفی کنی

میتونی سایت arnushaرو بخونی و کتابهای کاربردی و اموزشهای عملی رو تمرین کنی، سایت chimenbook یه بانک pdfجامع متافیزیک و علوم غریبه هست، در ضمن من زیر نظر استاد متا چن ماهی کار کردم ، کلا وقتی ورود میکنی ب این علم ،دنیای مادی و فیزیکی اون وجه ی قبلو دیگه نداره ، لااقل برا من اینطور بوده