2777
2789

بعضی از مدافعین عزیز سایت می فرمایند که اینجا چون کاربراش زیاد شد یهو، نی نی یار حذف نمیتونست رسیدگی کنه و...

عزیزانم شما مغازه دار باشی و مشتری هات زیاد بشه، فروشندتون رو اضافه میکنی یا خریدار رو محدود میکنی؟!!!

یه کم مطالبه گر باشید خواهشا

اینجا هیچ حقی برامون قائل نیستن

متاسفم که حتی نخواستن دو روز قبل قانونشون رو اعلام کنن

کل درامد اینجا به ما کاربرها بستگی داره

بچه ها یا اینجا رو ترک کنید و چند روز بیاید مامی گپ و یا اگر هستید تاپیک نزنید

اتحاد رمز پیروزیه

پیشنهاد میکنم نرید پشیمون میشید😶🖤

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامی گپ اصلا خوب نبود خیلی قاطی پاتیه نرفتم ولی ظاهرا خیلیا رفتن سایت خیلی آرومه😍

عادت میکنی

منم‌اوایل اینجا گیج میزدم

بدم نیست

اونور جو گرفتتشوک بیا ببین چه احترامی میذارن به ماها😂😂

یه سوال میشه بگین...دقیقا چه اتفاقات منفی اینجا افتاده...شاید ما هم بهتون پیوستیم...منتهی خودمونم خب ...

برای حذف تایپک رسیدگی نمیکنن

اصن حذف تاپیک باید دست خودمون باشه 

کاملا منطقیه ک دست خودمون باشه

چرا؟

چرت و پرته اصلا بپای اینجا نمی رسه

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤