2777
2789
عنوان

جواب عکس رنگی رحم

120 بازدید | 13 پست

سلام 

این جواب عکس رنگی رحم 

کسی سوادشو داره منو راهنمایی کنه که چی به چیه

خودم سرچ کردم رحمم فیبروم داره؟اخه اصلا اندازه اینا ننوشته

کسی میدونه راهنمایی کنه یا اگر این شرایط رو داشته چه مراحلی رو برای بارداری گذروند

من می خوام برای بارداری دوم اقدام کنم

وای درد داشت؟؟ ب منم گفت دکترم ک باید امجام بدم اما چون شنیدم خیلی درد داره نرفتم 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای درد داشت؟؟ ب منم گفت دکترم ک باید امجام بدم اما چون شنیدم خیلی درد داره نرفتم 

من بار اولم که سر بارداری اولم بود هشت سال پیش اصلا درد نداشتم ولی این سری خیلی درد کشیدم 

من بار اولم که سر بارداری اولم بود هشت سال پیش اصلا درد نداشتم ولی این سری خیلی درد کشیدم 

من اصلا تحمل دردو ندارم اصلا جونشو ندارم

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
بابیهوشی برو

چ خوب با بیهوشی ام هست؟

بله همه جا ...بیهوشی موقت میکنن

ممنونم دوستم