2777
2789
عنوان

از حسابم پول برداشت شدهه

456 بازدید | 11 پست

سلام خانما ، روز تون بخیر . 

ساعت ۱:۳۰ امروز واسم پیامک از بانک اومد که بیست هزار تومن از حسابم پول برداشت شده ، ساعت نه صبح هم سی و شش هزار تومن برداشت شده ، در حالیکه کارت تو کیفم هست ، الان که رمز دوم اومده بازم امکانش هست که یکی بی اجازه پول برداره؟ از کجا بفهمم کار کی بوده؟ به جز اینکه برم بانک راه دیگه ای هست؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن امور مشترکین بانک شمارش پشت کارتت هست. شاید کسی شماره روی کاراتو داره از اون طریق داره خرید میکنه شایدم خود بانک داره چیزی کن میکنه مثلا کارمزد اس ام اس 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
یکی رمز دومتو داشته باهاش خرید کرده

آخه رمز پویا داشته باشن دیگه رمز دوم غیر فعال میسه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
آخه رمز پویا داشته باشن دیگه رمز دوم غیر فعال میسه

خیر رمز دوم هستش...اما رمز یبار مصرف که میگیری ی دیقه ای باطل میشه

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
خب اره سوال منم همینه رمز دوم اسه من باید پیامک بیاد چجوری میشه اخه یکی پول بگیره از حسابم

آبجی زیر صد ازرمز دوم استفاده میشه اما بالا صد پویا باید بگیری که پیامک بیاد... من همیشه با مز دوم خودم شارز میگیرم... هرکی هست رمز دوم تو بلده داره زیر صد کم کم  میبره

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).