2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11394 بازدید | 85 پست
اصلا ترس نداره کلا  ۱۰ دقیقه طول میکشه درد هم نداره. الانم دیدم عالیه

راسته که میگن ممکنه بارداری و زایمان دوباره چشم رو ضعیف کنه؟

یه بنده خدایی به من گفت بزار بعد از بچه‌دار شدن برو عمل

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه اوکی هستی برو خیلی خوبه راحت میشی الان هزینش تو بیمارستان نور پیش دکتر هاشمی 7 تومنه البته ف ...

وووی چه گرون شده

فمتولیزیک فرقش با لیزیک چیه؟

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
4 تومن هزینه عملم و سه نیم شماره چشمام

عزیزم یه سوال قدرمطلق چشم یعنی چی؟

راسته که میگن ممکنه بارداری و زایمان دوباره چشم رو ضعیف کنه؟ یه بنده خدایی به من گفت بزار بعد از بچ ...

نه اتفاقا منم بچه ندارم اول از دکتر همینو پرسیدم گفت هیچ ربطی نداره

برای مادر شدنم صلوات بفرستید.دعا کنید مادر بشم
نه اتفاقا منم بچه ندارم اول از دکتر همینو پرسیدم گفت هیچ ربطی نداره

منم از دکترم پرسیدم اونم دقیقا گفت ربطی نداره

اما تو همین نی‌نی سایت چندنفر میگفتن ممکنه تو بارداری و زایمان به خاطر تغییرات هورمونی برگرده😕

ممنون عزیزم❤