2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11394 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیدتره عملش سبک تره و تایمش کمتره و دوره نقاهتشم کمتره

ممنون گلم❤

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
قربونت گلم بازم سوالی داشتی بپرس

ممنونم❤️

اگه بخوایم دکتر نامه میده برای اینکه طبیعی زایمان نکنیم؟اینم یبار شنیدم نمیدونم راستهیا نه

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
والا نمیدونم فقط دکترم گف برا لیزیک توپوگرافی قرنیه خیلی مهمه ک مال من خوب بود

متشکرم

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
چطور قیمت ها متفاوته

دکتری که من رفتم بیمه هم قبول میکنه واسه ویزیت و دارو . خیلی هم مشتری داره همه از کارش راضین بعد از من خواهرم و چندتا از فامیلامونم رفتن پیشش عمل کردن راضی بودن

برای مادر شدنم صلوات بفرستید.دعا کنید مادر بشم
چطور قیمت ها متفاوته

به من حدودا یکسال پیش لیزیک رو گفت ۳۵۰۰بیمارستان نورنگاه تهران.....

ممنونم❤️ اگه بخوایم دکتر نامه میده برای اینکه طبیعی زایمان نکنیم؟اینم یبار شنیدم نمیدونم راستهیا نه

اره من قبل عمل با دوتا دکتر مشورت کردم چون قصد بارداری دارم یکیشون نامه میداد یکی میگف ربطی نداره

مامان سه تا قندعسل