2777
2789

من پلی کیستیکم یه بار با ورزش گردن باردار شدن ۴ ماه هم هست که دارم قرص متفرمین و فولیک اشید و ویتامین د مصرف میکنم اولین ماه اقداممه یه هفته موندا له موعدم نمیدونم باردارم یا نه.

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز 000 میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم 000

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من برای پریودم دوفاستون خوردم برا رشد فولیکول لتروزول 

نمیدونم خیلی دلم گرفته امروز همش دلم میخواد گریه کنم 

من کلا اقدام خاصی نداشتم دکتر یک سالی هست گفته ملی کیستیکم ی بارم با همین لیترزول باردار شدن و سقط شد ولی الان با این که منظم بودم تقریبا ماه قبل پریودم 5 روزه شاید تمام شد این ماه امروز روز چهارمم و عملا در حد اک بود و این داره نگرانم میکنه و از طرفی با ترسی که از بیماری کرونا دارم دوست ندارم باردار بشم خیلی ذهنم مشوش شده😢

یعنی الان بچه دوم و اقدام کردین؟ ورزش چی هست؟

بله.ولی اولی رو چون نمیدونستم باردارم همونجوری با ورزش سقطش کردم.ورزش هر چی باشه مبخوای برو باشگاه میخوای تو خونه ورزش کن چیزی باشه که به شکمت فشار بیاره ولی مواظب باش  یهو باردار شدی سقط نشه

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز 000 میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم 000
بله.ولی اولی رو چون نمیدونستم باردارم همونجوری با ورزش سقطش کردم.ورزش هر چی باشه مبخوای برو باشگاه م ...

شما نمیترسی از کرونا 

انقدر دلم گرفته 

از طرفی دلم غش میره برای آوردن بچه به عشق همسرم بیشتر هیچ وقت اسم بچه نمیاورد ولی الان از نگاهش میفهمم دوست داره حس این که نشه ی وقتی عذابم میده 

میشه بدونم سیاه دانه و عسل تاثیرش روی چی هست؟ نه باردار که نیستم 

منم خونده بودم برا همین پلی کیستیک آخه منم همین مشگل رو دارم تو سونو واژینال فهمیدم ولی بدون دارو باردار شدم.البته هفته پیش سقط شد الکی الکی.

منم خونده بودم برا همین پلی کیستیک آخه منم همین مشگل رو دارم تو سونو واژینال فهمیدم ولی بدون دارو با ...

خب بعد سقط باید سه ماه فاصله بدی بعد دوباره اقدام کنید