2777
2789
عنوان

بچه های ختم سوره الرحمن

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 37 پست
نه عزیزم من نیتم بعد از ظهور امام زمان بچه دار شدنه لطفا روز شهید ابراهیم همت یا هادی رو برای من بزا ...

امروز روز حاجات شماست ولی روز شهید هادی روز سیزدهم اگه اشتباه نکنم اون روز می گم برای شماهم دعاکنند....

من می تونم با توکل به توخداجون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز روز حاجات شماست ولی روز شهید هادی روز سیزدهم اگه اشتباه نکنم اون روز می گم برای شماهم دعاکنند. ...

چه جالب قربون شهید غزالی برم به خدا نمیدونستم من روز چهارمم حتما حکمتی بوده من امروز خودم فعال شم 

همین روز خوبه ممنون 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

مگر شما می دونی. کی آقا ظهور می کمن؟مگر آقا یار نمی خوان.....چه معلوم فرزند شما یکی از یارانشون نباشن واقعا منتظر یارشون وشما منتظر اقا؟ شما کودکتون رو به دنیا دعوت کنید آن شالله با قلب پاکتون به عنوان بار آقا تربیتی کنید....همین جا نیت کنید اگر پسر بود بزارید مهدی ....نظرتون چیه

چه جالب قربون شهید غزالی برم به خدا نمیدونستم من روز چهارمم حتما حکمتی بوده من امروز خودم فعال شم&nb ...

واقعا نمی دونستید....حتما حکمتیه که من دیر برسم وشما که صاحب حاجات امروز هستید و همه برای حاجت روایی شما دعا می کنند اقدام کنید...خدایا شکرت

مگر شما می دونی. کی آقا ظهور می کمن؟مگر آقا یار نمی خوان.....چه معلوم فرزند شما یکی از یارانشون نباش ...

آره ان شالله از اولم نیتم امیر مهدی بود من که لیاقت ندارم مادر  شهید بشم ولی هروز برای شهادت بچم (که هنوز نیومده)در رکاب امام زمان دعا میکنم 

اسامی رو برای شهید خاصی انتخاب نکردم هرکسی که اقدام کرد با همون عددلیست شهدا هماهنگی کردم وشما شهید غزالی....ایشون مستجاب الدعا هم هستن آن شاالله حاجت رواشید

اسامی رو برای شهید خاصی انتخاب نکردم هرکسی که اقدام کرد با همون عددلیست شهدا هماهنگی کردم وشما شهید ...

به خدا من نمیدونستم که شهید غزالیم چقدم جالبه داستانشون سید هم هستن خدا رو قسم میدم به جد شهید بزرگ اول حاجت همه شماهارو بده بعد من 

من33 نفرو تگ کردم  بقیه کین اسمشون نیست؟

به خدا من نمیدونستم که شهید غزالیم چقدم جالبه داستانشون سید هم هستن خدا رو قسم میدم به جد شهید بزرگ ...

اونا اعضای خانواده و دوستان من هستن مطمین باشید دعاگوین آن شالله به پهلوی شکسته مادرم زهرا خدا جوابتون رو بده ...

حاجت روا بشن دوستمون الرحمن رو میخونم هر روز

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
سلام من امروز میخونم،کلا حواسم هست هرروز طبق لیست میخونم 

خدا خیرت بده انشالله حاجت روا شی 

نمیدونم چرا هرچی اسمتو مینویسم آبی نمیشه سارا کوری میاد 

خوب شد اومدی التماس دعا

خدا خیرت بده انشالله حاجت روا شی  نمیدونم چرا هرچی اسمتو مینویسم آبی نمیشه سارا کوری میاد  ...

ممنونم،ان شاءالله حاجت روا بشی،هرچی از خدا میخواهی به آبروی امام حسین و شهدا بهت بده، آره من لیست رو یادداشت کردم طبق لیست میخونم گفتم شاید یه روز نت نداشتم یااصلا سایت قطع بود،منم نمیتونم بعضیارو تگ کنم نمیدونم چرا