2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درباره این هس که خواسته هامونو چجوری با چه تکنیکایی به دست بیاریم؟

آره دقیقا همینه

🌺تمام تلاش من در زندگی فقط و فقط بهتر شدن و بر تر شدن از دیروز خودمه همین و همین... برای من همینک کافیست🌺
مثلا بچه باید چیکار کنم؟

من خودم خیلی کتاب مطلب خوندم اول اینکه اصلا نباید انرژی منفی داشته باشی و اینکه ب یه چیز اکتفا نکن مثلا تنها کتاب مثلا دوره ۲۸ روزه شکر گزاری انجام بده کتاب بخون هروز جملات تاکیدی مثبت بخون اگ اینستا داری اونجاس و اینکه برایه بچه برو یه لباس خوشگل حالا دخترونه یا پسرونه اگ دوس داری بگیر و اینکه تصور کنی خیال بافی کنی شاد باشی دوره شکر گزاری حتما شرکت کن تلگرام داری؟؟

بچه ها لایکم نکنین بدم میاد تولوخدا😦😦😦😦
من خودم خیلی کتاب مطلب خوندم اول اینکه اصلا نباید انرژی منفی داشته باشی و اینکه ب یه چیز اکتفا نکن م ...

نه عزیزم نه تل نه اینستا 

این دوره 28روزه که میگین باید آخر شب نعمتا رو بنویسیم از خوا تشکر کنیم ؟

دلباخته یه نظامی ام✌👮🚓✋ 

هروزی جداس ولی خیلی خیلی ماثره خیلی عالیه بنظر حتی اگ بتونی یه بار تلگرام بریزی اینارو دانلود کنی دوباره تلگرام پاک کنی ارزش داره هر کدوم ویس ک چند دقیقس من خودم تو زندگیم خیلی سختی کشیدم و اینکه خودمم انرڗی منفی میدادم ولی الان چند وقته با اوضاع زندگیم کنار امدم و ازین قانون استفاده میکنم من جوری شده بودم ک واس کنکور کتاب  نداشتم بخونم باورت میش با همین قانون کتاباما همشونا گرفتم 

بچه ها لایکم نکنین بدم میاد تولوخدا😦😦😦😦
هروزی جداس ولی خیلی خیلی ماثره خیلی عالیه بنظر حتی اگ بتونی یه بار تلگرام بریزی اینارو دانلود کنی دو ...

ممنونم عزیزم از توضیحاتت..شوهرم اجازه نمیده ولی کتاب میگیرم حتما 

دلباخته یه نظامی ام✌👮🚓✋