بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کسی که دانش نداره نیاد تو بازار چن بار هم تو تلوزیون گف بدون دانش نیاین ملت جوگیر هستن تو تاپیکای ...
من خودم خیلی سررشته ندارم اما انقدری میدونستم که این اتفاق صددرصد میفته .. منم یه مبلغی گذاشتم اما خداروشکر حالا حالاها کارش ندارم واسه همین تو ضررم نمیفروشم تا حداقل پول خودم برگرده مردمم اگه پول بیکار میزاشتن الان تو صف فروش نبودن واسه قسط و چکاشون
من 4ساله تو بورسم همه این چیزارو دیدم امسال افتاده دست مردم کسی که خونه و ماشین زیر پ ...
والا من خودم 10 سال پیش اومدم تو راهش دیدم خیلی دانش و وقت میخواد منصرف شدم .. از پارسالم خیلی مقاومت کردم که خر نشم اما عاقبت شدم البته خداروشکر 50 درصد پولم تو یه سهم که اونم بستس... ولی این سهامای پتروشیمی کار دستم داد.. امیدوارم همه از ضرر خارج شن ما هم همینطور.. اما من 100 درصد این اوضاع رو پیش بینی میکردم میدونستم اگه بخواد بریزه 5 دقیقه ای میریزه و دیگه نمیشه جمعش کرد