2777
2789
عنوان

اگه دولتی قبول شم نرم سال دیگ میتونم کنکور بدم؟🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 24 پست
خوب مگه نباید ادم انتخاب رشته کنه تا ببینه چی قبول شده؟ من تصلا هیچی نمیدونم میشه یه توضیح بدی

ببین وقتی رتبت برگرده کاملا مشخصه چی قبول شدی چی نشدی ،، پیش مشاور هم ببری بهت میگه 

دیگع اگ چیزایی که معلوم بود قبول شدی رو دوس داشتی انتخاب رشته کن و برو ،، اگه انتخاب رشته کنی ولی نری دیگه نمیتونی کنکور بدی 

اما اگه دیدی چیزایی که آوردی رو دوس نداری دیگه انتخاب رشته نکن ، تا سال بعد بتونی کنکور بدی 

بعد جواب کنکور دفترچه انتخاب رشته میاد بر طبق اون دفترچه مشخصه چی آوردی 

سرنوشت انسان ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب رتبه ای که میاری مشخص میکنه چه رشته هایی قبول میشی . سایت iranmoshaver میتونی رتبتو بزنی رشته های ...

از کنکور محروم نمیشه

میتونه سال بعد هم کنکور بده، ولی نمیتونه رشته های روزانه رو انتخاب کنه

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
روزانه رایگانه ظرفیت مازاد یه شهریه ی خیلی زیاد داره، نمیدونم چقدر، بستگی به رشته داره، فقط میدونم ...

واقعا ؟من نمیدونستم 

اینایی که ورودی بهمن هستن همون ظرفیت مازاده؟

گیج شدم😁😁😑

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید...غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است  کاربری جدید نیستم ...قبلی پوکید  تو استوریاتون غذا میزارید؟؟؟بابا خوش به حالتون غذا میخورید منکه تا حالا نخوردم...  لاناتیا چاقد شاما با کالاسید  
اگه شبانه قبول شی میتونی سال دیگه روزانه شرکت کنی، اما اگه روزانه بیاری سال دیگه نمیتونی روزانه بری ...

شبانه شهریه اش چقدره؟

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید...غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است  کاربری جدید نیستم ...قبلی پوکید  تو استوریاتون غذا میزارید؟؟؟بابا خوش به حالتون غذا میخورید منکه تا حالا نخوردم...  لاناتیا چاقد شاما با کالاسید  
نمیدونم عزیزم فقط میدونم یه شهریه ثابت داره و باید واسه هر کدوم از واحدات جدا پول بدی

اهان مرسی عزیزم 

واقعا ؟من نمیدونستم  اینایی که ورودی بهمن هستن همون ظرفیت مازاده؟ گیج شدم😁😁😑

ظرفیت مازاد ها از بهمن میرن

اما این به این معنی نیست که هرکس از بهمن رفت، ظرفیت مازاده

روزانه هم میتونه از بهمن شروع بشه(مثلا دانشگاه میگه پرستاری روزانه، ۳۰ نفر ورودی مهر برمیدارم، ۳۰ نفر ورودی بهمن برمیدارم)

یچیز دیگه هم هست بهش میگن شبانه(کلاسا شب نیستا، اسمش شبانه است، نوبت دوم هم میگن بهش؛

نوبت دوم یا شبانه دانشگاهت دولتیه، ولی یه شهریه ای باید پرداخت کنی، شهریه اش زیاد نیست، از آزاد کمتره،

نوبت دوم یا شبانه هم میتونه از مهر شروع بشه، میتونه از بهمن شروع بشه) تو دفترچه انتخاب رشته مینویسن فلان رشته از بهمنه یا از مهره(نیمسال اول شروع میشه یا نیمسال دوم)

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚