2777
2789

چکار کنم؟ دولتی قبول شم نمیتونم سال دیگ کنکور بدم؟

یکی پارسال پرستاری اصفهان اورد ظرفیت مازاد وردی بهمن نرفت امسال باز کنکور داد

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید...غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است  کاربری جدید نیستم ...قبلی پوکید  تو استوریاتون غذا میزارید؟؟؟بابا خوش به حالتون غذا میخورید منکه تا حالا نخوردم...  لاناتیا چاقد شاما با کالاسید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه انتخاب رشته کنی و نری نمیتونی کنکور بدی  اما اگه قبول شی و انتخاب رشته نکنی میتونی کنکو ...

خوب مگه نباید ادم انتخاب رشته کنه تا ببینه چی قبول شده؟

من تصلا هیچی نمیدونم میشه یه توضیح بدی

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید...غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است  کاربری جدید نیستم ...قبلی پوکید  تو استوریاتون غذا میزارید؟؟؟بابا خوش به حالتون غذا میخورید منکه تا حالا نخوردم...  لاناتیا چاقد شاما با کالاسید  
ی سال محروم میشی باید سال بعدش کنکور بدی

حتی اگه ورودی بهمن قبول بشم؟

روزانه قبول بشی ، سال بعد میتونی کنکور بدی ولی نمیتونی رشته های روزانه رو انتخاب کنی

روزانه با ظرفیت مازاد ورودی بهمن چه فرقی داره؟

ظرفیت مازاد اشکال نداره ولی اگه روزانه قبول بشی محروم میشی 

ظرفیت مازاد چه فرقی داره با روزانه؟شهریه میگیرن؟

خوب مگه نباید ادم انتخاب رشته کنه تا ببینه چی قبول شده؟ من تصلا هیچی نمیدونم میشه یه توضیح بدی

خب رتبه ای که میاری مشخص میکنه چه رشته هایی قبول میشی . سایت iranmoshaver میتونی رتبتو بزنی رشته هایی که میاری رو نشون میده . اگه انتخاب رشته کنی و قبول شی باید بری وگرنه یه سال از کنکور محروم میشی . اگه هیچ رشته ای نیاری دوباره میتونی کنکور بدی سال بعد

متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..
روزانه با ظرفیت مازاد ورودی بهمن چه فرقی داره؟

روزانه رایگانه

ظرفیت مازاد یه شهریه ی خیلی زیاد داره، نمیدونم چقدر، بستگی به رشته داره، فقط میدونم شهریه ش از دانشگاه آزاد هم بیشتره

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚