2777
2789
عنوان

بدترین دعوای زندگیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جنگودعوایی حسابی شب هفت مادربزرگ همسرم.که همشم تقصیرشوهرم بود.فکرکن کای مهمون داشتن وکله دروهمسای ...

وای خدای من اخه سر چی

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
یعنی بقیه فهمیدن؟ 

نه ما اصلا همچین عادتی نداریم به بهونه مغازه گفت بیا کارت دارم حسابی دعوام کرد بعد اومدم دستشو بگیرم هلم داد مهمونی داخل باغ بود و همه جا تاریک کسی متوجه نشد نبودیم 

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99

بچه ها وقتی حوصله ندارید چیکار میکنید دعواتون نشه؟ ما خیلی از دعواهامون توی دوران پریودی منه😐😐

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤

بعد کی اکثرا پا پیش میذاره واسه اشتی؟

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

یبار با شوهرم بحثمون شد همون شب پدر شوهرم اینا اومدن خونمون واسه شام.شب یکم با شوهرم سر سنگین بودیم ( اخه همیشه منو شوهرم توی مهمونیا میخندیم و همیشه شاد بودیم ولی اینبار ن).

خلاصه روز بعد شوهرم رفت خونه باباش اینا و باباش بهش گفت بحثتون شده؟ و شوهرم گفت اره و همه جریان رو تعریف کرد.

منم از باباش شنیدم و وقتی شنیدم خیلی خیلی ناراحت شدم و تا چند روز با شوهرم حرف نمیزدم.

۱۴۰۰/۱/۱ منم مامان میشم❤😍😍
من چهارماهه نامزدم تا حالا دوبار شدید دعوامون شده  دیگه واقعا دارم ب جدایی فکر میکنم خسته ...

حتما یا برید مشاوره یا یک فکر اساسی بکنید 

یک سال و خورده ای زمان برد تا فراموش کنیم اما هنوز هم یادمونه و خیلی سخته  جریان خیانت بود&nbs ...

عزیزم چقد بد😢😢

بچه ها وقتی حوصله ندارید چیکار میکنید دعواتون نشه؟ ما خیلی از دعواهامون توی دوران پریودی منه😐😐

مثلابهم میگه چته امشب باهت حرف میزنم دعواداری.منم میگم اگه میخوای دعوانشه باهام حرف نزن.

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..