2777
2789
عنوان

شوهرم بچه میخاد من نمیخام

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 46 پست
نه اصلا تو بچه داری و خونه داری کمک نمی کنه..... هنوز منو با بقیه مقایسه میکنه که فلانی هم سن توئه ا ...

میخواد درستو ول کنی

اما چقدر جالب یهو شوهرتون میاد میگه بچه میخوام

مگه باهم تصمیم نمیگیرن

ربطی هم به تعداد بارداری دروهمسایه نداره این قضیه

سن همسرتان چقدر هست

۳۲همسرم

من بیست و یک....

مبدونم اختلاف سنی مون زیاده ولی خیلی دوسش دارم و عاشقشم...پسر عمومه و هیچی برام کم نزاشته...ولی فقط تنها دغدغه مون شده همین بچه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا تو بچه داری و خونه داری کمک نمی کنه..... هنوز منو با بقیه مقایسه میکنه که فلانی هم سن توئه ا ...

با این وجود اصلا زیر بار نرو...ولی آروم و با محبت و چرب زبونی...نه با خشونت و دعوا..

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
برا درس خوندنت از اول دو دل بود؟ ترمه چندی؟

بعد از شش سال ترک تحصیل با پیشنهاد خودش شروع به درس خوندن کردم...تازه. دیپلم گرفتم...میگم بزار دوسال برم دانشگاه حداقل فوق مو بگیرم...بعد بچه هم میارم...تو کتش نمیره

منم همین مشکلو دارم من بچم 14 ماهشه شوهرم باز بچه میخواد،جالبه برای بچه اولم اینقدر بهش التماس کردم تا راضی شد اصلا بچه نمی‌خواست اما الان با بچه کوچیک اصرار داره باز بچه دار شیم 

بعد از شش سال ترک تحصیل با پیشنهاد خودش شروع به درس خوندن کردم...تازه. دیپلم گرفتم...میگم بزار دوسال ...

خب بچه را بیار بعد برو دانشگاه 

خدا را شکر که دیپملتو گرفتی

14 سالت بود ازدواج کردی؟

منم همین مشکلو دارم من بچم 14 ماهشه شوهرم باز بچه میخواد،جالبه برای بچه اولم اینقدر بهش التماس کردم ...

خودشون که حالیشون نیست...بخدا همین دخترمو تو هجده سالگی طبیعی زایمان کردم..هنوز عوارضش باهامه کمر درد و خونریزی شدید قاعدگی و......خسته شدم بخدا....از بی منطق بودنش....میگه سنم میره بالا....آخه بیخود کرد اومد منو گرفت که یازده سال ازش کوچک ترم...ولی کیه که بفهمه

بعد از شش سال ترک تحصیل با پیشنهاد خودش شروع به درس خوندن کردم...تازه. دیپلم گرفتم...میگم بزار دوسال ...

شاید نمیخواد بری ، بگو ک احتمالا مجازیه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

شاید نمیخواد بری ، بگو ک احتمالا مجازیه

آخه خودش بهم پیشنهاد داد که علاقه داری بیا ادامه بده‌...منم از خدا خواسته... فکر کن معدلم شده ۱۹/۵۵....حیفم میاد نخونم....