2777
2789
عنوان

شوهرم بچه میخاد من نمیخام

692 بازدید | 46 پست

یه دختر سه ساله دارم که خیلی شیطونه و اذیت میکنه....درسم دارم میخونم‌‌‌...شوهرم میگه بچه میخام...منم با این اوضاع درسام که اصلا نمیتونم ولش کنم ...بچمم که کوچیکه هنوز.......بیست و یک سالمه ....خیلی ناراحتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از زندگیت لذت ببر

با همسرت صحبت کن مثلا بگو یک یا دوسال دیگه آمادگی بارداری دوم رو داری بعدش دست راستتم سر من بکش عزیزم ❤

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
خب عزیزم باشوهرتون بشینین وصحبت کنید ومشکلاتتون رو بگین حتما درک میکنه

نه بابا خیلی غیر منطقیه....حرف زدن سرش نمیشه...همیشه موقع حرف زدن صداش میره بالا و ناراحتی پیش میاد..... میترسم جلو درسمو بگیره...

آروم بهش بگو اوضاع مناسب نیست فعلا...

یه چیز دیگه...کمک کارت هست یا نه ؟

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

شاید دوست نداره درس بخونی

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

آروم بهش بگو اوضاع مناسب نیست فعلا... یه چیز دیگه...کمک کارت هست یا نه ؟

نه اصلا تو بچه داری و خونه داری کمک نمی کنه..... هنوز منو با بقیه مقایسه میکنه که فلانی هم سن توئه الان دوباره حامله س...یا مگه تو مثل فلانی نیستی بخاطر زندگیش درسشو ول کرده... توروخدا کمکم کنید

نه بابا خیلی غیر منطقیه....حرف زدن سرش نمیشه...همیشه موقع حرف زدن صداش میره بالا و ناراحتی پیش میاد. ...

خب اینجورکه نمیشه قسمت اصلی ماجراشمایید که باید مامان بشین نه ماه بارداری داشته باشید بعدش زایمان وبچه داری 😧😧😧😧😧توخونه داری وبچه داری کمک حالتون هست؟

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️