2777
2789
عنوان

کاردرخانه

238 بازدید | 14 پست

سلام خانوما شدیدا نیازمنده کاردرخانه هستم

بخاطره کرونا شوهرم نمیذاره بیرون کارکنم.ازاین کارایی‌ک باگوشی انجام میشه کسی بلده؟؟

خانومایه مشهدی کسی کارسراغ داره ک بیارم توخونه انجام بدم؟؟؟مثلا بسته بندی؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید بگردی 

من یبار منجوق دوزی انجام دادم نامرد دستمزدمو نداد

یبار لباس عروسک میدوختم دستمزدش عالی بود ولی اونقد مشتری داشت دیگه بمن نداد 

تابلو فرش هم داشتم ولی حوصله میخاد 

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟

من خودم کار مجازی در منزل دارم، روزی حداقل 50 حداکثر 400 درمیارم به شرکتی هم وابسته نیستم سرم کلاه بزاره، دویست بار توی تاپیکای نوشتم اینجا هیچ. تاپیک کار درمنزلی به نتیجه نمیرسه، کار در منزل نیاز به آموزش و یه میزان هزینه داره، کسی نمیاد مفتی آموزش بده و رایگان راهی که درآمد توش هست، عین شرکت خصوصی نیست که بگه بیا بیرون منزل سرکار حقوقت بدم، تازه همونم چقد پول تشکیل پرونده و بیمه د اینا باید بدی، من خودم توی تلگرام آموزش میدم تمام خدمات 100 تومن، نیم خدمات 50، 

خانومای نینی سایتی کار در منزل رایگان و بدون هزار تومن هزینه میخوان 

من خودم کار مجازی در منزل دارم، روزی حداقل 50 حداکثر 400 درمیارم به شرکتی هم وابسته نیستم سرم کلاه ب ...

خانوم میشه بگین کارتون چیه یکم توضیح میدین؟؟؟میشه درخواست دوسیموقبول کنید؟؟

خانوم میشه بگین کارتون چیه یکم توضیح میدین؟؟؟میشه درخواست دوسیموقبول کنید؟؟

لطفا فقط کسی که دنبال آموزش بیاد، چیزی نیست بتونی بدون تجربه انجام بدی، زیاد میان پیام میدن آخرم میگن آموزش رایگان میخوایم