2777
2789
عنوان

چرا باردار نمی شم؟

208 بازدید | 23 پست

سلام. دوستان چهار ماهه ازدواج کردم علی رغم چندین بار اقدام کردن باردار نشدم. چه آزمایش هایی باید بدم؟

آیا پوزیشن خاصی برای لقاح با درصد بالا وجود داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ ماه ی چیزی نیس تا یسال وقت داری

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

هر وقت خدا خواست میشی  چهار ماه خیلی زوده که استرس بگیری

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺

زوده هنوز عجله نداشته باش باردار میشی

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
بذار ببینی میتونی با طرفت زیر یه سقف بند بشی بعد اقدام کن به بارداری. 

می تونم. لطفا اگه میخواهید تو تاپیکم نظر بدید فقط درمورد سوالم باشه... بقیش رو خودم بهتر از شما بلدم‌.

ان شاءالله خدا زود بهت نی نی بده

اگر عجله داری برو دکتر و یه چکاپ کامل بده اگر نیاز باشه دکتر بهت دارو میده  

استرس بدترین مورد تو حامله نشدن.ترس از بچه دار نشدن

خیلی آروم باش روزشماری نکن بزار خبرای خوب خودشون میان راهشان رو بلدن

نه عزیزم. تصمیم داریم اگه تا یکی دو ماه دیگه خبری نشد انجام بدیم

اااا چکاریه

باید قبل بارداری اول از سلامت بدنت مطلع بشی بعد یه بارداری موفق داشته باشی، سه ماه قبلم ک باید اسید فولیک بخوری

اشتباه نکن تحت نظر باش