2777
2789
عنوان

چرا باردار نمی شم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 23 پست
نگرانیم از اینه که پریودیام خیلی دیر به دیرن. گاهی تا چهل روز هم طول می کشه که پریود نمیشم.

اگر اینجوریه حتما برو دکتر و یه سونو بده شاید پلی کیستیک باشی کا با دارو درمان میشه نگران نباش اصلا 

و راستی تاریخ تخمک گذاریت رو پیدا کردی؟

نگرانیم از اینه که پریودیام خیلی دیر به دیرن. گاهی تا چهل روز هم طول می کشه که پریود نمیشم.

خب عزیزم قبل اقدام باید یه چکاب کامل بری هم سونو بشی از روی شکم و تخمدان هات هم ازمایش اولیه قبل بارداری بدی هم از نظر عفونت و قارچ بررسی بشی دکتر بهت باتوجه به شرایطت ویتامین و فولیک اسید میده و اگه خدایی نکرده نیاز به دارو داشتی بهت تجویز میکنه....

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من دو ماه قبل ازدواج سونوگرافی دادم و یه کیست تو تخمدان راستم بود که بهم دارو دادن... نمی دونم این مورد هم می تونه تاثیر داشته باشه یا نه. بعد پایان قرص ها نرفتم دوباره سونو بدم چون کرونا خیلی شایع شده بود و می ترسیدم😓

اسید فولیک رو بعد ازدواج مصرف کردم.

دوستان من دو ماه قبل ازدواج سونوگرافی دادم و یه کیست تو تخمدان راستم بود که بهم دارو دادن... نمی دون ...

اولا توکلت به خدا باشه  هنوز اصلا دیر نیست 

دوما حالا به گفته ی خودتون ماه بعد نشد حتما برو دکتر چکاپ

هم اگر مشکلی باشه خدای نکرده ، حل میشه هم نگرانی هات تموم میشه. 

افرین خانم عهد بوقی

دوست عزیز شوهر من از اقوامم هستش و کاملا روی همدیگه شناخت داریم. دو سال و خورده نامزد بودیم و کلی با هم در ارتباط بودیم متوجه نمیشم چرا همش شما و امثال شما دوست دارید شعار بدید. خودم فوق لیسانسم و بهتر از شما رو زندگیم شناخت دارم. حالا شما غیرعهد بوقی 😶