نگرانیم از اینه که پریودیام خیلی دیر به دیرن. گاهی تا چهل روز هم طول می کشه که پریود نمیشم.
خب عزیزم قبل اقدام باید یه چکاب کامل بری هم سونو بشی از روی شکم و تخمدان هات هم ازمایش اولیه قبل بارداری بدی هم از نظر عفونت و قارچ بررسی بشی دکتر بهت باتوجه به شرایطت ویتامین و فولیک اسید میده و اگه خدایی نکرده نیاز به دارو داشتی بهت تجویز میکنه....
خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستان من دو ماه قبل ازدواج سونوگرافی دادم و یه کیست تو تخمدان راستم بود که بهم دارو دادن... نمی دونم این مورد هم می تونه تاثیر داشته باشه یا نه. بعد پایان قرص ها نرفتم دوباره سونو بدم چون کرونا خیلی شایع شده بود و می ترسیدم😓
دوست عزیز شوهر من از اقوامم هستش و کاملا روی همدیگه شناخت داریم. دو سال و خورده نامزد بودیم و کلی با هم در ارتباط بودیم متوجه نمیشم چرا همش شما و امثال شما دوست دارید شعار بدید. خودم فوق لیسانسم و بهتر از شما رو زندگیم شناخت دارم. حالا شما غیرعهد بوقی 😶