بچها من چند روز پیش کنکور دادم ولی فک نکنم زیاد خوب بشه رتبم قراره برم دانشگاه پیام نور اگ رشته ای که میخوام قبول نشم و بخوام برم بر اساس سوابق تحصیلی کی باید ثبت نام کنم ؟میتونم بعد اینکه نتایج میاد تازه بر اساس سوابق ثبت نام کنم یا نه ؟گفتن اگ ورودی مهر بری بورسیه میکنن میشه در اینباره کسی میدونه توضیح بده زا اگ کسیرو میدونین ک درباره این چیزا میدونه بهم معرفی کنید من برای مشاوره پیش کی باید برم اخه هیچی نمیدونم 😭😭😭😭😭
تا امشب مهلت داره وبت نام بدون کنکور ،منم امیدی به نتیجه کنکورم نداشتم ثبت نام کردم واسه دانشگاه آزاد ولی معدلمم اینقدر افتضاحه که به اونم امیدی نیست🤦♀️
خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :| وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
منیه قانون جذبی ام و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاهاگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح میکنه
خب قبولی بابا منم معدلم 16و55 بود دانشگاه ازاد دارم مترجمی زبان میخونم این ترم، ترم 3 هستم معدل 10و 12 هم هس کلاسمون دانشگاه ازاد اولین اولویت برات باز میشه فقط توجه کن اولویت اولت همون روانشناسی باشه اونو برات میاره بقیه رو نمیاره برات حتی اگه 100تا باشه