2777
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ازاد نباید کنکور داد؟؟؟؟

نه کنکورش کجا بود اینو قبول نمیشین همه برا ازاد اقدام کنین دفترچه راهنمای انتخاب رشته رو بگیرین همش شرط معدله دیه فقط اینکه موقعیکه جواب کنکور میاد دانشگاه ازاد مجاز بشین میتونین برین هرچی دلتون خواست من تجربی رو مجاز نشدم ولی زبانم مجاز بود انتخاب کردم و اولویت اولم مترجمی بود که رفتم 

فقط یه رشته رو زدم اونم روانشناسیه

خوبه پس همونو میاری البته چجوری نوشتی هنوز که جواب کنکور نیومده اگه جواب بیاد ازاد برات مجاز بزنه کد داره و اونو میزنی و برات میاره و انتخاب میکنی هر رشته ای که خواستی در غیر اینصورت مجاز نشی اصن سایت دانشگاه ازاد باز نمیشه برات تا انتخاب کنی 

خوبه پس همونو میاری البته چجوری نوشتی هنوز که جواب کنکور نیومده اگه جواب بیاد ازاد برات مجاز بزنه کد ...

بدون کنکور با سوابق تحصیلی ثبت نام کردم ،من فقط رشته ی روانشناسی رو دوست دارم میدونم دولتی نمیارم پس دو راه دارم یا باید برم آزاد یا پیام نور ،آزاد رو ثبت نام کردم که اگه پیام نور در نیومدم حداقل اینو داشته باشم

نه کنکورش کجا بود اینو قبول نمیشین همه برا ازاد اقدام کنین دفترچه راهنمای انتخاب رشته رو بگیرین همش ...

دقیق نفهمیدم 

میدونم که بسری رشته های فقط براساس سوابق تحصیلی هست ولی آیا مثلا کسی که میگه من دندون یا روانشناسی یا حسابداری ازاد میخونم به همون صورته؟؟