2777
2789
عنوان

دانشگاه

164 بازدید | 27 پست

بچها من چند روز پیش کنکور دادم ولی فک نکنم زیاد خوب بشه رتبم قراره برم دانشگاه پیام نور اگ رشته ای که میخوام قبول نشم و بخوام برم بر اساس سوابق تحصیلی کی باید ثبت نام کنم ؟میتونم بعد اینکه نتایج میاد تازه بر اساس سوابق ثبت نام کنم یا نه ؟گفتن اگ ورودی مهر بری بورسیه میکنن میشه در اینباره کسی میدونه توضیح بده زا اگ کسیرو میدونین ک درباره این چیزا میدونه بهم معرفی کنید من برای مشاوره پیش کی باید برم اخه هیچی نمیدونم 😭😭😭😭😭

بعدا اعلام میکنن بهتون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

من‌همی امیدم همی دلخوشیم کنکور بود ک از این خونه برم از ایت مشکلات فرار کننم اما نشد ک بشه از اخر اول  میشم😭😭😭اینقد از پنجشنبه گریع کردم خدا میدونه

میگن‌ مرگ حقه خدایا من حقمو میخام😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مینویسم علمی کاربردی 😐😑

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

بزن سایت هیوا 

اخبار و میذاره

شماره مشاوره ام گذاشته

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  
نه بیشتره ،روانشناسی رو زدم خداکنه قبول بشم😢

خب قبولی بابا منم معدلم 16و55 بود دانشگاه ازاد دارم مترجمی زبان میخونم این ترم، ترم 3 هستم معدل 10و 12 هم هس کلاسمون دانشگاه ازاد اولین اولویت برات باز میشه فقط توجه کن اولویت اولت همون روانشناسی باشه اونو برات میاره بقیه رو نمیاره برات حتی اگه 100تا باشه