2777
2789

خانمااگرکسی حاجت داره چله زیارت عاشوراگذاشتیم خوشحال میشیم بیاییدتاپیک آخر

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از گوشی سرشون در میره؟  یعنی سردرمیارن؟ 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

یکم دیگه بذار روش یه a21بگیر هم قشنگه هم کیفیتش خوبه

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
Honor a8

من داشتم

تازگیا یدونه جدید خریدم

من و غم پیکه وه چرومان کرد له ورزی تاریکی زستانیک، ایسه او بوتسه چنار و من بومسه گوچانیک......🙃  🤦🏻‍♀اقا کاربریه دوممه ،نی نی سایت خوره ی من داره ،با من گروه خونیش نمیخونه😂😑

من و مادرم دقیقا هفته قبل دوتا خریدیم

واسه من a31, هستش ۶تومنه

مامانم a21 اس خرید ۴تومن 

من و غم پیکه وه چرومان کرد له ورزی تاریکی زستانیک، ایسه او بوتسه چنار و من بومسه گوچانیک......🙃  🤦🏻‍♀اقا کاربریه دوممه ،نی نی سایت خوره ی من داره ،با من گروه خونیش نمیخونه😂😑

والا a10 a20داریم دوربینش کیفیت نداره زیاد کلا معمولیه a50زیاد متفاوت نیست گوشی فروشه میگفت a21خیلی خوبه درقیاس باهاشون دیگه نمیدونم کلا گوشی های aگوشی های میانرده ای هستن که علی رغم کیفیت پاییین قیمتشونا الکی بالا بردن 

❤❤❤❤