خواهرحنا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 638 عنوان برفکای یخچالم 78 بازدید | 9 پست اونقدبرفک زده ک سه تا از قفسه هاش باز نمیشه...چیکار کنم راهنمایی کنید بچه ها...درضمن کف آشپزخونه فرشه😞😞 بالاخره یاد گرفتم امضا بزارم🤗🤗🤗آفرین به خودم🤭🤭چرا من اعلانام کمه؟چرا منو ریپلای نمیکنین بدجنسا؟☺☺من زیاد نظر نمیدم چون زیاد وارد نیستم البته شکست نفسی میکنما😎هرکی کلمات عاشقانه ی مازندرانی بلده بم یاد بده....تا وقتی که خوب باشین خوبم پاچه مو بگیرین پاچتونو میگیرم😊😊😊 1399/06/02 | 18:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zho1==ژوان عضویت: 1391/06/06 تعداد پست: 8549 چاره س نداری فرش رو جمع کن و یخچالم خاموش کن یخاش اب بشن این نیز بگذرد
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35532 دیگه باید فرش رو جمع کنی چون اون برفکا یخچالت رو خراب میکنه آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
زنخوزستان عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 3798 هیچی فرشو جمع کن. برفکارو آب کن. سشوار بگیر بشون یا آب داغ بگیر ولی به سیم هاش نریزی. ما که بدون برفکه. راحتممم
خواهرحنا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 638 دیگه باید فرش رو جمع کنی چون اون برفکا یخچالت رو خراب میکنه آخه فرش زیر دوتا یخچاله بالاخره یاد گرفتم امضا بزارم🤗🤗🤗آفرین به خودم🤭🤭چرا من اعلانام کمه؟چرا منو ریپلای نمیکنین بدجنسا؟☺☺من زیاد نظر نمیدم چون زیاد وارد نیستم البته شکست نفسی میکنما😎هرکی کلمات عاشقانه ی مازندرانی بلده بم یاد بده....تا وقتی که خوب باشین خوبم پاچه مو بگیرین پاچتونو میگیرم😊😊😊
خواهرحنا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 638 هیچی فرشو جمع کن. برفکارو آب کن. سشوار بگیر بشون یا آب داغ بگیر ولی به سیم هاش نریزی. ما که بدون برف ... خوش بحالت من هرچندوقت باید پدرم دربیاد بالاخره یاد گرفتم امضا بزارم🤗🤗🤗آفرین به خودم🤭🤭چرا من اعلانام کمه؟چرا منو ریپلای نمیکنین بدجنسا؟☺☺من زیاد نظر نمیدم چون زیاد وارد نیستم البته شکست نفسی میکنما😎هرکی کلمات عاشقانه ی مازندرانی بلده بم یاد بده....تا وقتی که خوب باشین خوبم پاچه مو بگیرین پاچتونو میگیرم😊😊😊
dizi عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 1342 سشوارگرم یا آب داغ نگیری توش خراب میشه سشوار سرد یا پنکه بذار جلوش سریع آب میشه
لایزنبرگ عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1652 هیچی فرشو جمع کن. برفکارو آب کن. سشوار بگیر بشون یا آب داغ بگیر ولی به سیم هاش نریزی. ما که بدون برف ... مارک یخچالتون چیه