2777
2789

دعواش شد چی شد اخرش نمی دونین کاربریش چیه

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 

بیایید منا راهنمایی کنید   یه غذایی بگید که با نان خورده بشه و کم چرب باشه نمیخوام برنج بپزم 😭😭😭

دعا کنید زود تر برم سر خونه زندگی خودم.... وزن اولیه 99.7😱وزن فعلی 97😔هدف بعدی 90😭.       هدف نهایی 70😍

نمیدونم...منم امروز سر غذا با شوهر بی مغزم دعوام شده..اعصابم خرده

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیایید منا راهنمایی کنید   یه غذایی بگید که با نان خورده بشه و کم چرب باشه نمیخوام برنج بپ ...

املت😀

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
بیایید منا راهنمایی کنید   یه غذایی بگید که با نان خورده بشه و کم چرب باشه نمیخوام برنج بپ ...

کو کو املت گوجه وبادمجون 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
نمیدونم...منم امروز سر غذا با شوهر بی مغزم دعوام شده..اعصابم خرده

خخخخخ چرا

سینه مرغ رو فیله کن. بریز تو ماهیتابه یه لیوان آب دو تا قاشق روغن زردچوبه نمک پودر سیر کمی آبلیمو بهش اضافه کن بذار بپزه بعد با روغنش سرخ میشه میتونی سیب زمینی نگینی خرد کنی اون اواخر پخت بهش اضافه کنی روغن هم میتونی کمتر بزنی 

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
سینه مرغ رو فیله کن. بریز تو ماهیتابه یه لیوان آب دو تا قاشق روغن زردچوبه نمک پودر سیر کمی آبلیمو به ...

از اونا دیشب درست کردم🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

دعا کنید زود تر برم سر خونه زندگی خودم.... وزن اولیه 99.7😱وزن فعلی 97😔هدف بعدی 90😭.       هدف نهایی 70😍
خخخخخ چرا

انگار پادگانه میگه ساعت۱۲ ناهار اماده باشه یه چند دقه دیگه جا داشت غذا یهو وحشییییی شد هرچی بدبختی از بیرون داشت آورد سر من خالی کرد

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲