خواهش جـــونم،قدم نو رسیده مـــبارک ایشالله همیشه سلامت باشه از طرف من ببوسش 😜😘اخه من بچــه خیلی دوست دارم
عزیزم ببین همه توی زندگیشون همه جـــور مشکلی هست هیچـکس بی غم و مشکل نیست مطمن باش حتـــی خود مـــن
تو هم سعی کن زیاد با همسرت دعوا نکنی حرف رو حرفش نیاری،چون در اخر این تویی که اعصبی و ناراحت میشی تو دیگه حالا بچه شیر خوار داری ب جز خودت باید ب فکر اونم باشی خانومـــی
با شوهرت صحبت کن سعی کن در ارامش باهاش حرف بزنی درسته شاید اون لحظه اون بخواد باهات لج کنه یا حرفتو گوش نکنه ولی تو ی جوری باهاش حرف بزن که به قول قدیمی ها عین مـــوم نرم شه
بهش بفهمون دیگه اوضاعتون مث سابق نیست پدر شده و همین طور مسعولیت هاشم زیاد شده و باید ب فکر اون کوچولو و ایندش باشه تو هم سعی کن زیاد غصه نخوری زندگی کوتاهه هر چندم که پر از غم و غصه باشه باید ازش لذت برد،تو و اون کوچولو و همسرت الان یه خــانواده سه نفره هستین تو و همسرت باید تلاش کنید بهترین زندگی رو برا خودتون و اون فندق کوچولو بسازین😘سخت هــست ولی غیر ممکن نیست
راستی سال نو هم پیشاپیش مـــبارک انشالله سال خوب و پرکت و شادی برای خودت و خانواده محترمت باشه مطمن باش برات دعا میکنم خانومی هر چی زودتر مشکلت حل شه❤