2777
2789

یه جمله نمیشه گفت 

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانمو دوس دارم

بابام همه ی هستی و جون و وجودمه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

خیلی خوش قلبند . هر چند گاهی برخورداشون درست نبوده با من . اما بسیاااار دوستشون دارم و دعاشون میکنم .

خدا همه ی پدر و مادرا رو حفظ کنه

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

یه جمله نمیشه گفت یه رمان فقط 

اونکه صد درصد پدر و مادر یه دنیا شاید بیشتر ارزش دارن😍

برا خودم و خانوادم یه صلوات میفرستین میسی  ۹\۹\۹۹ بهترین روز زندگیم خواهد بود مرسی خدا جونم    
خیلی خوش قلبند . هر چند گاهی برخورداشون درست نبوده با من . اما بسیاااار دوستشون دارم و دعاشون میکنم ...

عزیزم😍الهی آمین👌

برا خودم و خانوادم یه صلوات میفرستین میسی  ۹\۹\۹۹ بهترین روز زندگیم خواهد بود مرسی خدا جونم    
هیچی نمیشه گفت انگاربخوای دویاروتویه جمله وصف کنی نمیگنجه واقعا... عاشقشونم

واقعا همینطوره😍👌

هر چی میگردم نمیتونم توصیفشون کنم 

فقط میتونم بگم تنها کسایی هستن ک تو زندگیمون حضور بی منتی دارن و همیشگیع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مامانمو دوس دارم بابام همه ی هستی و جون و وجودمه

خدا برات حفظشون کنه😘😍

هر چی میگردم نمیتونم توصیفشون کنم  فقط میتونم بگم تنها کسایی هستن ک تو زندگیمون حضور بی منتی د ...

بی ریا ترین آدمای زندگی هستن بدون هیچ منتی تمام تلاششونو برای خوشبختیمون میکنن خدا همه ی پدر و مادرا رو در کمال صحت و سلامت در کنار فرزندانشون نگه داره😍😍پدر و مادرهای از دست رفته رو هم  رحمت کنه😔آمین😳

شما دو بزرگوار دلیل آرامش من هستین🌷

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
بی ریا ترین آدمای زندگی هستن بدون هیچ منتی تمام تلاششونو برای خوشبختیمون میکنن خدا همه ی پدر و مادرا ...

صحیح 

امین

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh