elmiraaaa مدیر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 5672 عنوان دعا | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 17 پست لطفا اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنهمن پارسال اردیبهشت یه غلطی کردم به حرف دوستم گوش کردم و از یکی دعای بخت گشا گرفتم مثلا یکسال میگذره هیچی نشده و بدتر شده همه هم میگن یه دعایی سنگینی انداخته تو زندگیت حالا اون دعاها رو زیر شیرآب بگیرم باطل میشه؟ خدایا شکرت 1399/06/02 | 16:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dellaram عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 5201 فقط باید تو اب روان باید انداخته بشه میتونم باطلش کنم برات عزیزم چجوری اینکارو میکنی منم به یکی گفتم برام سر کتاب گرفت گفت سحر و جادوت نکردن ولی یه چشم بزرگی کردنت که نمیدونم برا همین دچار وسواس و اینا شدی چجوری باطل میشه؟؟ رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
سیندرلازیبا عضویت: 1399/05/29 تعداد پست: 872 عزیزم چجوری اینکارو میکنی منم به یکی گفتم برام سر کتاب گرفت گفت سحر و جادوت نکردن ولی یه چشم بزرگی ک ... باطل سحر میزنی گلم من یه خاتومی رو میشناسم موکل قوی داره خدایی کارش عالیه من نتیجه گرفتم تضمینی کار میکنه